2777
2789
الان زیاد حساس نباش گلم بموقعش انقدر لگد میزنه.. کلا ضعیف احساس میشه و ادامه داره 😍😍😍😍 

نه عزیزم حساس نمیشم چشم تجربه شما دوستای گلم خیلی بهم کمک میکنه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سعیده جون خیلی خوشحال شدم خبرمحبوبه روشنیدم بهش ازقول من خیلی تبریک بگوهمش دعامیکنم دخترش تودلش باشه ...

فدات بشم مهرا جون چشم بهش میگم عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم جفتم قدامیه تکونهاشو از هفته 24 به بعد کامل حس کردم قبلش اصلا حس نمیکردم و خیلی مترسیدم

ممنونم دوست گلم از راهنمایت انشالله تو دلیت صحیح سالم بیاد بغلت

سلام.سال پیش همین موقع یه فرشته چهارساله سرش به زمین خورد ومرگ مغزی شد خانوادش بزرگی کردن واعضای بدنشواهداکردن.حالا درهمین ماه رمضان که دقیقا سالگردش میشه خدایه فرشته قشنگ دیگه بهشون هدیه داد.عین همون

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

سلام مامانای گل😍😍😍 

دوستای گلم

خوبید؟ فکر کنم به ماهی میشه نیومده بودم

چه خبرا؟ کیا به سلامتی باردار شدن؟؟

کیا بچشون دنیا اومده؟

مهرا؟ هدانا؟.....بقیه عشقولیا 

دلم براتون خیلیییی تنگ شده بود

اینجا یادگار روزهای تنهایی و غربته که کسی منو نفهمید جز شماها

سلام بچه ها من بخاطر کم شدن حرکات و فشار سمت چپ شکمم تو بیمارستان بودم امروز مرخص شدم برام دعا کنین ...

سلام لیا جون.حالت چطوره؟انشالله خدا کمکت کنه عزیزم خیلی یادتم و دعات میکنم

مبارک باشه خدارا هزاران بار شکر ایشااالا منم یه روزی بیام باهمین اطمینان بهم گفته باشه سالمه سالمه م ...

عزیز دلم خیلی خیلی مبارک باشه در پناه خدا و با توجه خاص خودش رشد کنه به سلامتی و به موقعش بیاد بغلت به حق قرآن.آمین

سلام مهرک جان. خوبی؟ ماهک خوبه عزیزم؟ من هم شکر خدا، خوبم. این روزها فکرم خیلی درگیر جواب آزمایش ها ...

باران جونم انشالله خدا ناامیدتون نمیکنه.بهش توکل کن و بسپر به خودش.خیلی دعاگوتم

سلام دوستان عزیز و نازنینم..عید فطر بر همگی مبارک

انشالله همه مامانای باردار اینجا دل هاشون شاد بشه به زودی🌹💞و خداوند نی نی های گوگولیشون رو براشون حفظ کنه.دوستان دیگرم که در انتظار بارداری هستند الهی که خدای بزرگ حاجتشون رو برآورده کنه و به آرزوهاشون برسون🌹🌹آمین.

سلام دوستای گلم عیدتون مبارک انشالله ار خدا میخام همگی دلتون اروم باشه وبه ارزوهای قشنگتون برسین  امیدوارم دیگه هیچ مادری داغ بچشو نبینه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام دوستان عزیز و نازنینم..عید فطر بر همگی مبارک انشالله همه مامانای باردار اینجا دل هاشون شاد بشه ...

ممنونم مریم عزیزم 😘😘😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام مامانای گل😍😍😍  دوستای گلم خوبید؟ فکر کنم به ماهی میشه نیومده بودم چه خبرا؟ کیا به سل ...

سلام عریب جان خوبی عزیزم چه خبر نی نی چطوره 😍😍😍😍😍

https://digipostal.ir/eideefetr

مرسی آدینه عزیزم 😘😘😘😘