2777
2789
ماری جان آره ساق پاهامه پنجشنبه که به مهرا گفتم دیگه دکترم نبود امروز زنگیدم قراره برم برا کبدم آزم ...

انشالله که حساسیت باشه.منم دقیقا خارش پاهام با خوردن توت فرنگی همزمان شده بود و فک میکردم چون حساسیت دارم این خارش ها به خاطر اونه.

سلام عزیزم... خوبی؟؟الهی بمیرم😔😔😔😔 بچه ها ببخشید نمیخوام ناراحتتون کنم ولی چرا این غم اینجوریه آ ...

سلام آدینه جون چطوری عزیزم؟میفهمم حالتو😭فکر میکنم همش کابوس بوده و من اصلا باردار نبودم وگرنه الان بچم نزدیک تولد یک سالگیش بود😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم جواب ازمایشت چی شد منم تقریبا از اوایل بارداری پاهام قسمت ساق بشدت خارش میده فقط شبم این اتفاق ...

سعیده جان دکترت با آزمایش بهت گفت که خارش ساق پاهات به خاطر حساسیته؟؟؟

به رنگ ادرارت هم هر روز دقت کن که تیره نباشه..بی حالی و خستگی هم یه نشونه ست..

از کنار این مسئله اصلا راحت نگذر..فوق تخصص گوارش بهتره ویزتت کنه

بچه ها از زیبا جان خبر دارید؟ از سمیرا چطور؟ باران کجاست؟

سلام مریم جان خوبی؟گل پسرت خوبه؟مریم جان همه ماباردارا  رودعاکن خیلی استرس داریم من خیلی خرابم روزوشبم بااسترس ونگرانی میگذره همش میترسم این اتفاق بازبیفته چون داریم به خردادنزدیک میشیم من فقط ازباران خبردارم که دیروزرفته دکتربهش گفته داری یائسه میشی ولی کلومیفن داده که یه دوره بخوره واقدام کنه انشا...به حق پنج تن خدایه دوقلونازبهش بده

سلام مریم جان خوبی؟گل پسرت خوبه؟مریم جان همه ماباردارا  رودعاکن خیلی استرس داریم من خیلی خرابم ...

سلام مهرک جون.ما خوبیم به لطف خدا.من الان جله دعای محیر دارم اتفاقا خدا میدونه دیروز یادتون بودم و باردارای اینجا رو دونه به دونه اسم بردم و با دل شکسته ام از خدا خواستم دل هاشونو شاد کنه بدای بقیه دوستانم دعا کردم..نگران نباش عزیز دلم خدا مهربون و شنوا ترینه ..انشالله همتون به سلامتی فارغ میشید.آمین

ممنونم سعیده جان  بهم نوبت دادن برا روز یکشنبه بخاطر طرح فاصله گذاری    جواب سلفریت ن ...

سلام هدانا جونم گفتن فردا امادس انشالله جواب خوب باشه، دیروز رفتم چک شدم خداروشکر وضعیت نی نی خوب بود، جفتم قدامیه زیاد چیزی متوجه نمیشم، انشالله جواب اکوت عالی باشه و پسر گلمون صحیح سالم باشه، منم ۳۰ اردیبهشت باید برم اکو جنین انجام بدم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سعیده جان دکترت با آزمایش بهت گفت که خارش ساق پاهات به خاطر حساسیته؟؟؟ به رنگ ادرارت هم هر روز دقت ...

سلام مریم جون دیروز که رفتم چک بشم گفت تو این سن بارداری مسیله انزیم کبدی مطرح نیست بیشتر تو سه ماهه سوم باید بررسی شن پماد داد یک قرص ولی دید من استرس دارم تموم ازمایشهای انزیم کبدی و بیلی روبین اینجور چیزارو نوشت امروز انجام دادم همچی نرمال بود، گفت همون حساسیت که شاید برطرف بشه شاید تا احر باهات بمونه 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام خوبی عزیزم اونجا نپرسیدم میگم بچتون زنده بدنیا اومد نزاستنش دستگاه ببخشید میپرسم  

هدانا جان چند هفته میخوای اکو قلب جنین بدی عزیزم؟؟؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
بله عزيزم، زنده دنيا اومد گذاشتنش دستگاه ١١ ساعت هم زنده بود و بعد فوت شد 😔

خدا بهت صبر بده عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
انشالله که خیره و به سلامتی پسر گلت رو بغل بگیری و لذت ببری😊

قربونت عزیزم انشالله یه نی نی میاری هم دلت اروم بگیره هم هم بازی گلپسرت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام مهرک جون.ما خوبیم به لطف خدا.من الان جله دعای محیر دارم اتفاقا خدا میدونه دیروز یادتون بودم و ب ...

ممنون ممنونم عزیزم انشالله  هرچی از خدا میخای بهت بده😘😘😘😘