2777
2789
حالا من زنگ زدم بیادخونه بگیره ترسیدم برم شکمم زیادبزرگ نشده خیلی نگرانم مصی  

منم گفته بودم بیان خونه گفتن بخاطر این وضعیت نمیان منم پاشدم رفتم اون یک ساعتاشم یا تو محوطه اش بودم یا تو ماشین میومدن اونجا ازم خون میگرفتن . 

نگرانی نداره منم اضافه وزنم پخشه . اون داره رشد خودشو میکنه .. میتونی سونو بدی خیالت راحت شه مهرا

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
منم گفته بودم بیان خونه گفتن بخاطر این وضعیت نمیان منم پاشدم رفتم اون یک ساعتاشم یا تو محوطه اش بودم ...

میخام بدم ولی گفت سی ودوهفته بیای مینویسم شوهرم میگه همون موقع برو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مصی70     @هدانا   بچه هادکتربراشماازمایش گلوکزنوشته؟ برامن ادرارومدفوع هم نوشت ...

من دادم ادرارم بود نصف شربتو قایمکی ریختم   جوابشو فرستادم تاپیک ولی کسی تفسیرش نکرد  انزیمام بالا کم خونم بودم  ویتامینمم کم خیلی هم رعایت میکنم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
میخام بدم ولی گفت سی ودوهفته بیای مینویسم شوهرم میگه همون موقع برو

چرا اینقدر دیر دکتر به من گفت تا ۲۸ باید انجام بدی   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نشون دکتر ندادیش    دوباره سنو  ندادی    

دکتر سنو و دکتر خودم گفت چیز مهمی نیست 25 اردیبهشت برام سنو مجدد نوشته میگه با اولین ادرار بعد از زایمان بر طرف میشه 

ان شاء الله 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
دکتر سنو و دکتر خودم گفت چیز مهمی نیست 25 اردیبهشت برام سنو مجدد نوشته میگه با اولین ادرار بعد از زا ...

خوب عزیزم دیگه نگرانی نداره به خودت استرس وارد نکن  نی نی هم انشالله بسلامتی میاد اسم انتخاب کردی

نمیدونم چرا سونو روگفت هفته سی ودوم

سنو همون موقعها اکثرا میدن آزمایش را کی میخای بدی

دکتر سنو و دکتر خودم گفت چیز مهمی نیست 25 اردیبهشت برام سنو مجدد نوشته میگه با اولین ادرار بعد از زا ...

نگران نباش برادر زاده منم همینطور بود دوران بارداری نشون داده شد بعد بدنیا اومدن سریع ختنش کردن و با ادرار که کرد کلا مشکل برطرف شد ، دکترتون درست گفتن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
خوب عزیزم دیگه نگرانی نداره به خودت استرس وارد نکن  نی نی هم انشالله بسلامتی میاد اسم انتخاب کر ...

ممنون عزیزم آره ان شاء الله به سلامتی بغلش کنم اسم پسرم رو علی رضا انتخاب کردیم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
نگران نباش برادر زاده منم همینطور بود دوران بارداری نشون داده شد بعد بدنیا اومدن سریع ختنش کردن و با ...

ممنون عزیزم

خدارو شکر امینوت سالم بوده دیگه نگرانی نداره .  درباره کلیه ها هم شنیدم ورمه خفیفیه ک گاهی تو ...

آره خدا رو شکر همه چی خوب هستش جز این یه مورد