2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم میگم بری خیالت راحت شه نگران نشو چیزی نخوردی که حساسیت بده؟

نه فقط رو سرامیک پا برهنه راه میرم همش

خیلی کمه خارشم

دو سه شبه

پوستمم بشدت خشکه گفتم حتما از اونه

رفته بودم تو گوگل میخوندم خارش پا در بارداری

ولی اکثرا نوشتن شدت دار کلستاز بارداری هست

انقد نگران شدما دلمم نمیاد شوهرمو بیدار کنم

صبح انشاا... زنگ میزنم به دکترم

کاش امروز میرفتم گفتم خیلی کمه چیزی نیس اهمیت ندادم

خدایا بچمو خودت نگهدار

رفته بودم تو گوگل میخوندم خارش پا در بارداری ولی اکثرا نوشتن شدت دار کلستاز بارداری هست انقد نگران ...

نگران نباش شایدم سرامیک سردراه میری ازسرمااینجوری میشه استرس خودش ازهمه بدترفقط اینجوروقتابادکترت هماهنگ کن عزیزم همین

عزیزم یروزایی زیادیروزایی خیلی خیلی کم نمیدونم چرااینجوریه

اخه من مثلا همین طوری نشستم سه چهار تا تکونشو متوجه میشم ... اما وقتایی ک دراز میکشم یا در طول شب ک تمرکز میکنم اصلا تکون نمیخوره یا شااااید بعد از مدتی ی وول کوچولو .. شما هم همینطوری هستین ؟؟؟ میگم شاید تکوناش در همین حده و من همین روندو باید از 28هفته چک کنم و حواسم باشه یا نه 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
اخه من مثلا همین طوری نشستم سه چهار تا تکونشو متوجه میشم ... اما وقتایی ک دراز میکشم یا در طول شب ک ...

اره عزیزم دقیقاانوقت نمیفهمم حالم بدمیشه استرس میگیرم الان کیک وشیرخوردم امدم درازکشیدم تکون نمیخوره اعصابم خراب میشه 

اخه من مثلا همین طوری نشستم سه چهار تا تکونشو متوجه میشم ... اما وقتایی ک دراز میکشم یا در طول شب ک ...

اره دیگه کاریش نمیشه کرددکترسونوبهم گفت به بغل بخاب ماساژبده شکمتوتکون میخوره ولی اروما

من شکمم زیادبزرگ نشده نگرانم که بچم رشدنکرده باشه سونوهفته ۲۵دادم طبیعی بود ولی خیلی نگرانم

آرزو جان کجایی سنو نرفتی  

سلام خوبی عشقم من سل فری دادم منتظر جوابش ام 

دیروز هم تو مطب پریناتولوژی سونو شدم که خوب بور خداروشکر 10 روز دیگه جواب سل فری میاد 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم