2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ضربان نگفت اصلا صداشم نذاشت فقط گفت خوبه تشکیل شده

خدارو شکر عزیزم .. انشاله سالیان سال براتون بتپه ❤❤❤❤ برای منم صداشو نزاشت اما خودم گفتم ی کوچولو بشنوم ... وقتی شنیدم از ذوق فقط خودمو کنترل کردم و بیهوش نشدم ولی دستو پام شل شد 😍😍 برای یک لحظه کلا گذشته از ذهنم پریده بود خدایا شکرت 🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
استارتر جان من یه سوال درمور تاپیکت دارم اگه اجازه میدی بپرسم هرکی تجربه داره راهنماییم کنه

بفرمائید عزیزم بپرس شاید دوستان بتونن راهنماییت کنن🙂🙂🙂🙂

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خدارو شکر عزیزم .. انشاله سالیان سال براتون بتپه ❤❤❤❤ برای منم صداشو نزاشت اما خودم گفتم ی کوچولو بش ...

ممنون عزیزم همچنین گل پسرت بسلامتی بیاد بغلت خودمم نمیخواستم بشنوم چون استرس داشتم 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
سلام هداناجون.خوبی.چهارماه پیش توی گروه تلگرام واینجابودم بعدرفتم بیرون.اون موقع دوتاازمامانها با رد ...

سلام خوبی عزیزم حالت چطوره چکار میکنی در چه حالی اره چنتا از دوستامون باردار شدن سعیده دلشکسته بهاری ارمین ۹۸ تنها ۹۶ مصی مهرا لیا 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نمیدونم ضربان نگفت اصلا صداشم نذاشت فقط گفت خوبه تشکیل شده

دفعه بعد که رفتی بگو برات میزاره   تو سنو هم ضربانو مینویسع    انشالله که سلامت باشه عزیزم واون چیزی که دوست داری باشع😍😍😍به امید خدا 

سلام خوبی عزیزم حالت چطوره چکار میکنی در چه حالی اره چنتا از دوستامون باردار شدن سعیده دلشکسته بهاری ...

اگه کسی از قلم انداختم ببخشید😅

ممنون عزیزم همچنین گل پسرت بسلامتی بیاد بغلت خودمم نمیخواستم بشنوم چون استرس داشتم 

دلشکسته جان میشه ملیسا را تگ کنی بی زحمت 

دوستای گلم من یه سوال میپرسم هرکس کامنت منو خوند و اطلاعی داشت لطفا بهم بگه

من پسرم توی هفته ۳۸ایست قلبی کرد و ندادم آزمایش و دلیلش مشخص نشد

میخام بدونم الان که پرونده پزشکی خاصی ندارم اگه بخوام اقدام کنم آزمایشی هست که قبل اقدام انجام بدم واسه اینکه دوباره این مشکل پیش نیاد؟

غیر از آزمایشات معمول قبل بارداری

دوستای گلم من یه سوال میپرسم هرکس کامنت منو خوند و اطلاعی داشت لطفا بهم بگه من پسرم توی هفته ۳۸ایست ...

فک کنم مصی ایست قلبی بود بزار تگش کنم @مصی70    عزیزم جواب دوستمونو میدونی

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..