2777
2789
دوست جونی ها نمیدونید چقدر دلم براتون تنگ شده به خدا  تصمیم گرفتم حتی شده. روزی یک پست هم بذار ...

سلام آذی جونم..😍😍😍خوبی خانوووم ؟؟؟ منم دلتنگت بودم عزیزم... بله متاسفانه از من هم ایست قلبی بود..جدیدا آزمایش ندادم و واقعا نمیدونم مشکل انعقادی دارم یا نه... منتظری دکتر بودم که خارج از ایران بود تازه اومده ایران انشالله یکم این وضعیت ویرووس کوفتی مشخص بشه میرم پیشش..والله فعلا جرات مطب رفتن رو ندارم با این جنگ روانی پیش اومده...پیاماتو خوندم عزیزم مطمئنم با اینهمه عشق و سخت کوشی که داری حتما به آرزوی دلت میرسی و بهترین مامان دنیا میشی ... شک نکن😙😙😙😙😙😙😙

بالاییم😐منتظر السا ک فکر کنم رفت

حوابش برد   😁😁😁

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میتونی بهش زنگ بزنی  حتما میفرستم    

عزیزم برا منم بفرست... باز دارم خوابهای عجیبی میبینم که یکم منو ترسونده فکر میکنم واقعا باید پیگیر این مساله باشم... درست من اعتقاد ندارم ولی خوابایی که میبینم‌چیز دیگه ای میگه و گفتم که خوابهام اتفاق میافته..و طبق خوابهام فکر میکنم کسی واسم ی کاری کرده😔😔😔😔

ببخشید از ایران بهم زنگ زدن عزیزم انشالله باز فردا شب میام 

سلام آذر جون تو موفق میشی چون قوی هستی یادته بهت گفتم دوست خودم ۴تا زودرس داشت پنجمی براش موند اونم دختر قوی بودرو خواسته اش پافشاری کرد تا موفق شد الان دخترش نزدیک یکسالشه میگه گذشته رو کامل فراموش کردم با اومدن دخترم گرچه ۴تای قبلی پسر بودن

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
قربانت عزیزم  من باردار شدم 8هفته ام

وااای مبارکت باشه عزیز دلم ❤❤❤❤ ای جاااانم .. بسلامتی انشاله سالم و بموقع بغلش کنی 😍😍😍 تیکر بارداریتو فعال کن گلم کلی انرژی میگیری مامان خوشگل❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
وااای مبارکت باشه عزیز دلم ❤❤❤❤ ای جاااانم .. بسلامتی انشاله سالم و بموقع بغلش کنی 😍😍😍 تیکر باردا ...

ممنون عزیزم ان شاءالله خدا اینبار کمک کنه بچه هامون صحیح و سالم باشن و صحیح و سالم دنیا بیان

8ماهه از زندگیم هیچی نفهمیدم همش با گریه گذشت 

ولی بازم خداروشکر راضی باید باشیم به رضای خدا 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
ممنون عزیزم ان شاءالله خدا اینبار کمک کنه بچه هامون صحیح و سالم باشن و صحیح و سالم دنیا بیان   ...

انشاله عزیزم 😍😍😍😍 توکلت ب خدا باشه ما یکبار امتحانمونو پس دادیم , دیگه هوامونو داره ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
پس فقط حدسم در مورد مهرا غلط از آب در اومد .‌برای مصی هم توی دلم میگفتم پسره ولی فرصت نشد بهش حس ششم ...

عزیز دلم خوبی ؟؟؟ .. انشاله نی نی تو هم برمیگرده تو دلت❤❤❤ .. منم از بعد زایمانم اسپرین میخورم و از 7هفته هم دارم امپول انوکسا میزنم گلم

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام مریم جان خوبی؟بهتر شدی؟خیلی مواظب خودت باش اشاالله میای اینجا خبر های خوب میزاری

سلام عزیزگ.خوبم خدا رو شکر.ممنونم جویای حالم هستی.امیدوارم خبرهای خوب برای همه باشه

من این ماه اقدام کردم.انشالله سال۹۹ بهترین اتفاقا برلت بیافته.گاها بیا اینجا بحرفیم قطع رابطه نکن😊

چشم حتما میام عزیزم.انشالله سال پر از غم و درد ۹۸ برای همه مردم پایان خوشی داشته باشه...جون سالم به در ببریم..

سال ۹۹ بهترین سال برای همه مردم باشه .آمین

عزیزم برا منم بفرست... باز دارم خوابهای عجیبی میبینم که یکم منو ترسونده فکر میکنم واقعا باید پیگیر ا ...

فرستادم عزبزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چشم حتما میام عزیزم.انشالله سال پر از غم و درد ۹۸ برای همه مردم پایان خوشی داشته باشه...جون سالم به ...

خوبی عزیزم   انشالله  نمیدونم چرا هر سالمون بدتر از سال قبله   خدا خودش کمک کنه واین سال زودتر تموم بشع وهمه غمها و بیماریها را هم با خودس ببره