💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دوست جونی ها نمیدونید چقدر دلم براتون تنگ شده به خدا تصمیم گرفتم حتی شده. روزی یک پست هم بذار ...
سلام آذی جونم..😍😍😍خوبی خانوووم ؟؟؟ منم دلتنگت بودم عزیزم... بله متاسفانه از من هم ایست قلبی بود..جدیدا آزمایش ندادم و واقعا نمیدونم مشکل انعقادی دارم یا نه... منتظری دکتر بودم که خارج از ایران بود تازه اومده ایران انشالله یکم این وضعیت ویرووس کوفتی مشخص بشه میرم پیشش..والله فعلا جرات مطب رفتن رو ندارم با این جنگ روانی پیش اومده...پیاماتو خوندم عزیزم مطمئنم با اینهمه عشق و سخت کوشی که داری حتما به آرزوی دلت میرسی و بهترین مامان دنیا میشی ... شک نکن😙😙😙😙😙😙😙
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم برا منم بفرست... باز دارم خوابهای عجیبی میبینم که یکم منو ترسونده فکر میکنم واقعا باید پیگیر این مساله باشم... درست من اعتقاد ندارم ولی خوابایی که میبینمچیز دیگه ای میگه و گفتم که خوابهام اتفاق میافته..و طبق خوابهام فکر میکنم کسی واسم ی کاری کرده😔😔😔😔
ببخشید از ایران بهم زنگ زدن عزیزم انشالله باز فردا شب میام
سلام آذر جون تو موفق میشی چون قوی هستی یادته بهت گفتم دوست خودم ۴تا زودرس داشت پنجمی براش موند اونم دختر قوی بودرو خواسته اش پافشاری کرد تا موفق شد الان دخترش نزدیک یکسالشه میگه گذشته رو کامل فراموش کردم با اومدن دخترم گرچه ۴تای قبلی پسر بودن
عزیزم برا منم بفرست... باز دارم خوابهای عجیبی میبینم که یکم منو ترسونده فکر میکنم واقعا باید پیگیر ا ...
فرستادم عزبزم
چشم حتما میام عزیزم.انشالله سال پر از غم و درد ۹۸ برای همه مردم پایان خوشی داشته باشه...جون سالم به ...
خوبی عزیزم انشالله نمیدونم چرا هر سالمون بدتر از سال قبله خدا خودش کمک کنه واین سال زودتر تموم بشع وهمه غمها و بیماریها را هم با خودس ببره