2777
2789
دکتر گفت هیچ مشکلی نداشت سنوی ان تی گفت سنت بالاست برای اطمینان گفت میتونی ندی عواقبش پای خودت حالا ...

نترس عزیزم فقط چند روز استراحت داره  خیلیا انجام میدن   هفته چندی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نترس و استرس نداشته باش .برای احتیاط و اطمینان خودتم شده انجام بده عزیزم . چون همین طوریم مسئولیت چی ...

خوبی عزیزم نی نی خوبه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس عزیزم فقط چند روز استراحت داره  خیلیا انجام میدن   هفته چندی

الان تو هفته 14 هستم دکتر برای هفته 16 وقت داده

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
ممنون عزیزم .خدارو شکر خوبه❤❤ فردا انومالی دارم . میبینمش😍😍😍  شما و نی نی خوبین؟؟

ممنون عزیزم   بسلامتی انشاله همچی عالیه

الان تو هفته 14 هستم دکتر برای هفته 16 وقت داده

بسلامتی عزیزم 😍😍😍

دوستان کجایین     آدینه جان مریم جان ایجهان خانوم نازی کجایین  چه خبر   

دوستان کجایین     آدینه جان مریم جان ایجهان خانوم نازی کجایین  چه خبر  &nbs ...

سلام عزیزم... خوبی؟؟چقدر خوشحالم از اینکه اکثر دوستای خوبم باردار شدن و جنسیت نی نیشون همون شده که خواستن .. بقدر خوشحالم که دلم میخواد برقصم💃💃💃😂😂😂 انشالله بارداری خوب و لذت بخشی داشته باشید و خوشیتون با بغل کردن اون کوچولوهای نازنین کامل بشه...انشالله منتظرای این تاپیک زودتر به مرادشون برسن و بیان عکس بی بی های مثبتشون رو بزارن... واقعا دلتنگ همتون بودم ممنون که گاه و بیگاه سراغ میگرفین و یا تو صحبتاتون یادی از من کردین.. من همیشه دعا گوتون هستم خصوصا برای زهرای عزیز و مهربونم همچنین آذر گلم و باران خانوم مهربون ..دلشکسته ، مریم ،هدانا ،مهرا ، ابوالفضل  ، آیجهان ،سعیده خانوم مهربون،آرمین،مصی ،ملیسا نازی و بقیه دوستانی که تو این مدت نبودم و متاسفانه به تاپیک پیوستند... عزیزای دل امیدوارم همه اولا صحیح و سالم باشید دوما به آرزوی قلبیتون برسید...منم شکر خدا خوبم.. از من که هنوز اقدام نرفتم ولی بزودی انشالله.. از لحاظ روحی خیلی بالا پایین داشتم ولی خوب خدارو شکر الان خوبم..دوستان تو دعاهاتون منو لطفا فراموش نکنید دوستتون دارم😍😍😍😗😗😗