2777
2789
پریودم😭

وای عزیزم    😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

الهام جان مگه زیر نطر نیستی دارو چی میخوری 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از بچه ها یه دارو گرفت خورد باردار شد اونم بچه از دست داد  فکر کنم اسمش اوژون بود قرصش

سلام عزیزم ببخش خیلی دیر جوابتونو دادم ممنونم که بیادم بودین راستش نه زیاد نمیام امروز بعد مدتها ...

فدات عزیزم انشالله هر جا هستی شاد و تندرست باشی

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام  خوبی عزیزم  مریم جان الان یه نی نی خوشمل داری چرا وغصه میخوری میدونی اوندشیری که با ...

عزیزم قدر اینو بدون که جنسیت بچه ات با بچه از ذست رفته یکی شده... یه غمی هست که نمیتونم انکارش کنم مدام میگم اگه پسرم بود چه جوری بود...عاشق دخترمم ولی غم پسرم هی داره پررنگ تر میشه... اینو فقط اونی میفهمه که شرایط من براش پیش اومده....

عزیزم قدر اینو بدون که جنسیت بچه ات با بچه از ذست رفته یکی شده... یه غمی هست که نمیتونم انکارش کنم م ...

عزیزم منم بچه قبلیم پسر بود واقعاعاشقش بودم بیش ازحد ولی منو تنهاگذاشت الان باردارم اوایلش فقط میخواستم پسر باشه ک جای اونو برام پر کنه ولی دختره. ولی خداراشکر میکنم وازخدامیخوام اینو سالم بهم برسونه ان شااله بعدیا پسر میشن

عزیزم قدر اینو بدون که جنسیت بچه ات با بچه از ذست رفته یکی شده... یه غمی هست که نمیتونم انکارش کنم م ...

میدونم مریم جان حق داری من وقتی گفتن بچم پسربجای خوشحالی دنیاروسرم خراب شد انقدرکه سه هفته روبابدترین شرایط ممکن زندگی کردم حق داری عشقم انشا...به دخمل گلت چندسال دیگه یه داداشم میده که حس کنی اونی که رفته برگشته 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

انشاله یه نی نی پسرم میاری 

سلام دوستان ممنون از دعای قشنگتون امروز سنو ان تی دادم خدا رو شکر مشکلی نبود و امروز عیدیم رو از مادر سادات گرفتم امیدوارم به حق مادر سادات و به حق این روز عزیز نی نی همه سالم بیان تو بغل مامانشون و امروز رو به همه ی مادران و تمام زنان سرزمین تبریک و شاد باش میگم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام دوستان ممنون از دعای قشنگتون امروز سنو ان تی دادم خدا رو شکر مشکلی نبود و امروز عیدیم رو از ماد ...

ای جان خدارو شکر عزیزم . 

انشاله سالم و به موقع میاد بغلت .. چه عیدی بهتر از این .  منم طبق سونو گرافی امروز انومالی داشتم اما دکترم برای یکم نوشته 😊

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام دوستان ممنون از دعای قشنگتون امروز سنو ان تی دادم خدا رو شکر مشکلی نبود و امروز عیدیم رو از ماد ...

خداروشکرانشا...سال دیگه روزمادرکوچولوت توبغلت باشه وکیفشوببری🤲🏻