2777
2789
زهراجان به شوهرت عرق کاسنی بده حتمامامانم میگه قدیماپسرمینواستن عرق کاسنی زیادمیخوردن برعکس برادختر ...

باشه عزیزم حتما میخرم بهش میدم وای دلم میخاد یکبار دیگه آرسامم برگرده خدایا😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم جنین سی وپنج هفتمو از دست دادم نه ماه بعد خدا جاشو پر کرد گرچه بازم مشکلم تکرار شد ولی لطف ...

خداروشکر

پسر من ۱۶ روزش بود مشکل قلب داشت الان باردارم  هنوز اکو قلب نشدم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم منم جنین سی وپنج هفتمو از دست دادم نه ماه بعد خدا جاشو پر کرد گرچه بازم مشکلم تکرار شد ولی لطف ...

پسر بود یا دختر عزیزم..دلیلش چی بود..منم پسر ۳۶هفته رو بعد ۴ روز بدنیا اومدن از دست دادم😔😔

هدانا جون اینا رو همه رو خریدم..هم برای افسردگی هم بدم آقام بخوره

نوش جون خوب کاری کردی   اونجا که خریدی پرسیدی چطور استفاده کنی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خداروشکر  پسر من ۱۶ روزش بود مشکل قلب داشت الان باردارم  هنوز اکو قلب نشدم

عزیزم انشالله صحیح وسالم بغلش میگیری.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

میشه بپرسم چی مشکلی بود که تکرار شد

عزیزم انشالله صحیح وسالم بغلش میگیری.

ممنونم خدا عزیزانت برات حفط کنه

نه فقط خریدم..

فکر کنم روشون نوشته باشه

پسر بود یا دختر عزیزم..دلیلش چی بود..منم پسر ۳۶هفته رو بعد ۴ روز بدنیا اومدن از دست دادم😔😔

پسر بود عزیزم خدا صبرت بده انشالله جاش پرمیشه برات

اگه بود کم کم سه سالش بود.اما اینم بدون یه حکمتی داشت که بعد کالبد شکافیش فهمیدم صبور باش گلم.غربال اولش خوب بود دومی نه.گفتن برو سونو سه بعدی بعد گفتن نه سالمه فقط باید مراقب جفت و خونرسانیش باشی.از هفته سی به بعد غلظت خون من خودسو نشون داد و تو ۳۵هفته خفه شد بعد دادیم جنین رو اتوپسی کردن تشخیص دادن که یه مشکل خیلی نادر داشته این حکمتش لود.

میشه بپرسم چی مشکلی بود که تکرار شد

من بعد از سی هفته جفت بچه خوب کار نمیکنه.با وجود هپارین زدنم‌ بازم خونرسانی خوب انجام نمیشد.سی وسه هفته سز شدم و یه هفته بچه تو دستگاه بود.اولیم خفه شد چون دیر فهمیدیم و هپارین دیر تجویز شد.

پسر بود عزیزم خدا صبرت بده انشالله جاش پرمیشه برات اگه بود کم کم سه سالش بود.اما اینم بدون یه حکمتی ...

خداروشکر خدا جاش و برات سبز کرد..اره واقعا ما نمیدونیم حکمت خدا چی..فقط خیلی کم طاقتیم