2777
2789
ما هم میتونیم بخوریم

اره ولی بیشتر به مردا توصیه شده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزم لطف داری

عزیزمی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من رفتم گلاب و بهار نارنج و شاتره و بیدمشک خریدم بخورم

خیلی خوبه برا آرامش گلاب و بهار نارنج   

گل گاو زبون و اسطوخودس هم خوبن

من پسر بزرگم فلج مغزی شد و جونم دراومد تا پسر دومم به دنیا اومد هر لحظه استرس داشتم  الان هجده ...

سلام عزیز دلم خواهر زاده منم دقیقا مثل گل پسر شما شد. خیلی ناراحت شدیم.میشه یه سوال ازت بپرسم عزیزم؟پسرت الان راه میره؟حرف میزنه؟خواهرم خیلی غصه داره.راه درمانی هست؟کار درمانی میبره دخترشو.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭
فدات عزیزم لطف داری

زهراجان به شوهرت عرق کاسنی بده حتمامامانم میگه قدیماپسرمینواستن عرق کاسنی زیادمیخوردن برعکس برادختر رازیانه است انشا...به حق علی آرسامت بیادتودلت بزودی🤲🏻

خیلی خوبه برا آرامش گلاب و بهار نارنج    گل گاو زبون و اسطوخودس هم خوبن

عزیزم منم جنین سی وپنج هفتمو از دست دادم نه ماه بعد خدا جاشو پر کرد گرچه بازم مشکلم تکرار شد ولی لطف خدا شامل حالم‌شد و بچم موند.خدارو هزاران مرتبه شکر میکنم

و امیدوارم هر خانمی که بچه از دست میده خیلی زود جاش پرشه.الان بارداری؟میتونم بپرسم چرا از دست دادی؟چند هفته؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

‍ ‍ #تدریس_آیت_الله_تبریزیان

سبزیجات🌿(1)

بهترین سبزیجات در روایات و خواص آنها

✍️ مقدمه : معصومین (علیهم السلام) روی مسئله‌ی سبزی تأکید زیادی داشتند به گونه ای که غذا نمی‌خوردند تا سبزی سر سفره بیاید .

طب اسلامی سبزی را با سرشت انسان سازگار میداند، بنابراین طبع های سالم، برای کسب طراوت بیشتر به سبزی🌿میل پیدا می‌کند .

👈امام صادق میفرمایند: سفره های خود را با سبزی ☘️سبز کنید (1)

💤 سبزیجات در روايات در رتبه های مختلف قرار دارند و این نشانگر اهمیت و ارزش غذایی این خوراکی بسیار مفید است .

1️⃣ سبزی اول : تره🌿

⬅️ تره علاوه براینکه گیاه بهشتی محسوب می شود، سبزی رسول خدا (صلی الله علیه وآله) و پیامبران (علیهم السلام) بوده است، و این سبزی مانند نان🥖 نسبت به دیگر غذاها می باشد .

امام رضا (علیه السلام) میفرمایند: هرچیزی سروری دارد و سرور سبزیجات تره است (2)

🔶 فواید تره :

1- درمان کم خونی و انواع بیماری های خونی

2- درمان بیماری طحال

3- درمان زردی چهره

4- درمان بواسیر        

5- درمان بوی بد دهان

6- خروج بادهای بدن

7- ایمنی از بیماری خوره

8- رفع روماتیسم

9- درمان رگها و مجاری بسته

10- درمان بیماری های کبدی                                        

11- تقویت معده و کمر

و...

2️⃣ سبزی دوم : کاسنی🌿

⬅️ کاسنی سبزی🍃پیامبر (ص) و درمان هزار بیماری میباشد که یکی از آن نازائی است، روایت شده: (کاسنی درختی است بر دروازه ی بهشت) و همچنین امام صادق (ع) میفرمایند: فضیلت کاسنی بر سبزیجات همانند فضیلت ما بر مردم است (3)

🔶 فواید کاسنی :

1- درمان نازایی

2- پسر دار شدن

3- زیبا شدن فرزند

4- زیاد شدن ثروت

5- درمان تب

6- ایمنی از قولنج

7- دفع سموم

8- درمان سردرد

9- درد دندان

10- درد چشم

و...

3️⃣ سبزی سوم : ریحان کوهی🌿

⬅️ ریحان کوهی سبزی حضرت امیر (ع) است .

🔶 فواید ریحان کوهی :

1- هضم کننده غذا

2- اشتها آور

3- باز کردن گرفتگی ها

4- رفع بوی بد دهان

5- ایمنی از بیماری خوره

و...

4️⃣ سبزی چهارم : خرفه🌿

⬅️ اسم اصلی این سبزی بقلة الزهراء یعنی سبزی حضرت زهرا (سلام الله علیها) میباشد .

🔶 فواید خرفه :

1- ریشه کن کننده درد

2- افزايش عقل

3- حرارت را خاموش می کند

4- یک داروی ادرار آور است

5- تب بر

6- تصفیه خون

7- برطرف کننده ی عطش

8- تقویت حافظه

9- دفع سنگ کلیه و مثانه

10- تسکین حرارت کبد، معده و خون

11- درمان دیابت

12- تقویت قوای جنسی

و...

[1] مکارم الاخلاق ص 176 .

[2] المحاسن ص 510 ح 675 .

[3] کافی ج 6 ص 364 .

🌹 کانال مرکز طب اسلامی در پیام رسان ( بله )

🍃

🍃 آدرس سایت فروشگاه آیت الله تبریزیان:

🍃🌸 https://markaztebeslami.ir

چقدرتوخوشگل مشگلی جیگری😍😍😍😍😍انشا...انقدرخدابهت بچه بده وقت نکنی خوشگل مشگل کنی🤲🏻🤲🏻

مهرا عکس دومی دیدی ؟  فداتشم ن بابا کجام خوشگله 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
هداناجان پیامموخوندی؟شمانی نیت تکون میخوره؟من نمیفهمم تکوناشو😔

اره عزیزم جوابتو دادم

گفتم هنوز متوجه نمیشم  نگران نباش