2777
2789

[QUOTE=123562016]انشاءالله یعنی خدا دوباره نگام میکنه[/QUO

اره عزیزم چرا که نه میدونم سخته ناراحتی دلت شکسته خودم کشیدم میفهمم ولی باور کن بخاطر شرایط بدنی و روحیمون هست ک به این روزا میفتیم چند ماه جلوگیری مرتب داشته باش باز چکاپـ شو و باردار شو انشالله ک باز دلت شاد میشه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=123562016]انشاءالله یعنی خدا دوباره نگام میکنه[/QUO اره عزیزم چرا که نه میدونم سخته ناراحتی ...

شوهرم میگه دیکه ول کن ..ولی خودم خیلی دوست دارم..بهش میگم ای کاش از اول میگفتی نه الان که همش چشم انتظارم. 

ماریا جان هرچیزی که میدونی باعث تقویت خودت وشوهرت میشع را استفاده کن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سعیده جون من یه عدد چاق بد ترکیب ک در عرض این یکی دو سال به این وضع افتاده در خدمتتم گفتن تو میتونی ...

عزیزم من رژیم کتوژنیک گرفتم یخورده اولش سخته ولی واقعا رژیم خوبی هست، و در کوتاه مدت بدون اینکه بدنت اسیبی ببینه کاهش وزن زیادی داری

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
زهرا جون چند کیلویی عزیزم مگه، همیشه تو تصوراتم زهرا بی بی فیس کوچولو موچولو میبینمت

یکبار نصف صورتم اینجا فرستادم 😂 قبلا اره همینجوری بودم ولی الان با این بارداری و زایمان ها خپپلی بیش نیستم 😂 اره اره من پایه هستم بیا تو رو خدا بگو چجوریه 

نه بخیه نخوردم همون جای بخیه قبلی هی درد میگیره

ماریا مردا رو ول کن ما زجر دنیا رو میکشیم اونا نازش میان خودت تقویت کن در نهایت چند،سی،سی اسپرم ناقابل میخایم 😂