2777
2789
[QUOTE=123513840]باید سعی کنی کنار بیای خدا هم کمک میکنه من همش میگفتم دفعه قبل افسرده نشدم ولی اینب ...

هداناجان نی نیت تکون میخوره؟برامن تکون نمیخوره خیلی نگرانم😔😔😔😔

اخی چراعزیزم فقط کم خوری عزیزم من بعدزایمانم ۲۵کیلوکم کردم توحاملگی تاالان یک کیلوچاق شدم ۷۰بودم شدم ...

خب مهرا من بر عکس پرخوری عصبی دارم اصلا نمیفهمم سیر هستم ولی به قصد کشت میخورم ، مبگم حالا ک شوهرم ناز میاد حداقل یکم لاغر کنم برا خودم بهتر بشه و این تخمدونا بهتر کار کنن

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه چند کیلو هستی زهرا جان   سعیده جان میتونه کمکت کنه😊

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هداناجان نی نیت تکون میخوره؟برامن تکون نمیخوره خیلی نگرانم😔😔😔😔

هنوز متوجه نشدم نگران نباش 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خب مهرا من بر عکس پرخوری عصبی دارم اصلا نمیفهمم سیر هستم ولی به قصد کشت میخورم ، مبگم حالا ک شوهرم ن ...

منم یه مدت اینجوری شدم 

[QUOTE=123561177]وای اصلا یه وضعیم انگار مجبورم بخورم خیلی بی ریخت شدم😞[/QUOTE  زیاد تو خونه ای اره؟

[QUOTE=123561177]وای اصلا یه وضعیم انگار مجبورم بخورم خیلی بی ریخت شدم😞[/QUOTE  زیاد تو خونه ا ...

۲۴ ساعت 😔 گاهی میرم خونه مامانم اینا یا خرید  همین البته تو خونه فعالیتم زیادع ولی انگار ن انگار 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
۲۴ ساعت 😔 گاهی میرم خونه مامانم اینا یا خرید  همین البته تو خونه فعالیتم زیادع ولی انگار ن انگ ...

وقتی زیاد تو خونه ای هی هوس میکنی یه چیزی بخوری   مدامم میری سر یخچال  هوا هم که سرده بیشتر گشنه میشیم