2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا حفظش کنه سیکلات چند روزه بودن ..یادت هست دقیقا چه روزی بود که اقدام داشتی

همیشه ۲۸روزه ام دقیق یادم نیست ولی  وسط سیکل بود

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بهتره عزیزم   نی نی چطوره تونست ارومت کنه  

خوبه اوایلش خیلی اذیت شدم تا بچه یکم قرمز میشد یا گریه میکزد یا شیر نمیخورد گریه میکردم میترسیدم اتفاقی براش بیفته یا بغلش میکزدم یاد پسرم میفتادم که نتونستم بغلش کنم و شیر بدم چند روز مدام گریه کردم ولی کم کم بهتر شدم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خوبه اوایلش خیلی اذیت شدم تا بچه یکم قرمز میشد یا گریه میکزد یا شیر نمیخورد گریه میکردم میترسیدم اتف ...

همش فکر میکنم من چطور کنار میام یعنی میتونم کنار بیام 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه قربونت برم اولش سخته بعدعادت میکنی من الان دیگه عادت کردم کمی دردوسوزش داره بالاخره سوزن دیگه ولی ...

انشالله خدا کمکت کنه به سلامتی این روزا رو طی کنی و ماهک خانم رو بغل بگیری😍😍😍😍

عزیز دلم انشاله از این به بعد همش شادی و خنده ببینه  و خداوند یه هدیه خوب سال ۹۹ بهش میده یا اج ...

ممنونم عزیزم.هر چی خداوند بخواد حتما خیره

به به!ماشالله دکتر شدی واسه خودت😁😁دمت گرم

همش فکر میکنم من چطور کنار میام یعنی میتونم کنار بیام 

باید سعی کنی کنار بیای خدا هم کمک میکنه من همش میگفتم دفعه قبل افسرده نشدم ولی اینبار الکی داشتم افسرده میشدم کم کم به خودم اومدم بخاطر بچه ارومتر شدم هرچند هنوزم خیلی حساسم شب تا صبح دارم بچه رو چک میکنم امروز فرداست از بیخوابی بیفتم 😑

ممنونم عزیزم.هر چی خداوند بخواد حتما خیره به به!ماشالله دکتر شدی واسه خودت😁😁دمت گرم

انشالله هرچی خیره برامون پیش بیاد❤❤   داره پسرمم میگه مامان من دکتر شد😂

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیزم, ممنون شما چطورین؟ اره خداروشکر الان دو ماه و چهار روزشه, با هزار بدبختی بالاخره 2920 بدن ...

مبارک باشه انشالله همیشه سلامت باشه  

[QUOTE=123513840]باید سعی کنی کنار بیای خدا هم کمک میکنه من همش میگفتم دفعه قبل افسرده نشدم ولی اینبار الکی داشتم افس ...[/QUOTE

عزیزم وقتی خوابه استراحت کن 

دوست جونیا بیاین یکم به من انگیزه بدین خیلی چاق شدم خیلی     تا یکم لاغر بشم چکار کنم&nbs ...

اخی چراعزیزم فقط کم خوری عزیزم من بعدزایمانم ۲۵کیلوکم کردم توحاملگی تاالان یک کیلوچاق شدم ۷۰بودم شدم ۷۱ چون تواین ۹ماه فقط چندتاقاشق غذامیخوردم ازاعصاب خراب