2777
2789
من زنعموم تل زده به مامانم گفته دخترم که با دخترت باردار بودن باهم .الان عکس نوم رو نمیزاریم توی نت ...

گیرمم شعورشون رسیدنذاشتن دیگه دلیل گفتنشون چیه نازی جون بخداشب عاشوراخواهرشوهرم عکس بچه پسرعموشودوره افتادنشون همه داداونم بامن حامله بوداون موقع حامله نبودم ازاون روزدیگه نه اونونه مادرشوهروپدرشوهرمم ندیدم هیچوقتم نمیخام ببینمشون اخرزمستون تموم میشه روسیاهیش به ذغال میمونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم این چهارشنبه بیاد میشم هفته نهم ..شنبه رفتم باز صدای قلب نشنیدن😔😔

انشا...این هفته بری صدانازشوبشنوی🤲🏻امروزیجاخوندم قلب بعضی بچه هاتاهفته نهم صداشونمیشه شنید

من زنعموم تل زده به مامانم گفته دخترم که با دخترت باردار بودن باهم .الان عکس نوم رو نمیزاریم توی نت ...

چرا ناراحت شدی به نطر من زن عموت منظوری نداشته دلش سوخت  اگه میزاشت ناراحت میشدی میگفتی  رعایت حالمو نکرد عکس گذاشت  مطمناا منظوری نداشت  شما حساس شدین 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مهرا جان برام دعا کن ..بخدا موندم.حامله هستم یانه 

ماریا جان هستی  بچه ها باهم فرق میکنن توکل به خدا  نی نی های الان ما پراز داستانن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
قربونت عزیزم تو خوبی جواب سلفری نیومد ؟ من میگم دخمل داری😍😍

ممنونم عزبزم هنوز جوابش نیومد 

انشالله