2777
2789
این دکتری ک میگید میشناسید والا دکتر زیاده میگن دکتر پیشوا ابطحی و عمویی و ... خوبن نمیدونم دلم میخا ...

هادی باقری خوب نبود؟

چون باقری خوب وقت میزاره و کامل توضیح میده 

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم خودم زیرنظر کساییانم.چون میبینم چقد به بیمار توجه میکنه من پیش خودشم سز شدم همش به فکر رو ...

باشه عزیزم پیش ایشونم میرم پناه بر خدا ، شمام بچتون از دست دادید ؟  یادم رفته شرمنده 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
باشه عزیزم پیش ایشونم میرم پناه بر خدا ، شمام بچتون از دست دادید ؟  یادم رفته شرمنده

اره عزیزم تو ۸ماهگی توشکمم فوت کرد.مشکل قلبی داشت

قبلش شهرستان دکترمیرفتم اما بعدش که این اتفاق برام افتاد دیگه رفتم پیش کساییان

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
سلام عزیزم خوبی!؟ عزیزم این حرفارو نزن خدا بزرگه خیلی بزرگ گلم برای شوهرت خرنوب بخر هروز بهش بده به ...

سلام بهار جان ممنونم از لطفت و دلگرمی هات عزیزم والا من اصلا متوجه نمیشم من ۳ بار باردارشدم درسته از دست دادم ولی با اقدام سریع باردار میشدم خوب اگه مشکل داشت که من اصلا نباید باردار میشدم اینو نمیفهمم شوهرم گفتن تعداد اسپرم خیلی کم شده ولی مشکل واریکوسل و ... هم نداره فعلا گذاشتنم لای منگنه و فشارم میدن ، گلم تلگرام ندارم میدونم دوستان گروه زدن ولی خیلی وقته نیستم تو فضاهای مجازی و چند بار خاستم نصب کنم نشد 

سلام بهار جان ممنونم از لطفت و دلگرمی هات عزیزم والا من اصلا متوجه نمیشم من ۳ بار باردارشدم درسته از ...

من حس میکنم خودت مشکلی نداری اخه چجور سه بار باردار شدی

سلام بهار جان ممنونم از لطفت و دلگرمی هات عزیزم والا من اصلا متوجه نمیشم من ۳ بار باردارشدم درسته از ...

تلگرام ایکس یا نیتروگرام دانلود کن،نصب میشه 

زهراجون دکتر اورولوژی گفت شوهرتون اسپرمش کمه ؟؟

اره عزیزم تو ۸ماهگی توشکمم فوت کرد.مشکل قلبی داشت قبلش شهرستان دکترمیرفتم اما بعدش که این اتفاق برا ...

عزیزم دکتر باقری دکتر خوبیه حتی من رفتم پیشش یکساعت تمام با من حرف زد و بهم گفت تو مشکل نداری و ... از پسرم برام گفت و دلداریم داد و بعد،بهم گفت چند سالته وقتی گفتم ۲۲سالمه گفت دختر پاشو برو تا کم کم ۳۰ سالگی نمیخام اینجا ببینمت یعنی چی ک اینقدر داغون شدی ولی بدتر از همه اینا چیزی بود که متوجه بارداری خارج رحمم نشد 😔 ای وای بمیرم الهی شمام مثل ماها داغ دیدی 😭 انشالله بزودی مامان یه نی نی ناز و خوشگل و سالم بشی 😍

من حس میکنم خودت مشکلی نداری اخه چجور سه بار باردار شدی

الانم ازمایشاتم و ... همش خوبه ذخیزه تخمدان هم خوبه انواع ازمایش های هورمونی و ایمنی و انعقادی و ... من فقط،لوله ک از دست دادم و اون لوله ک برام مونده شده یه دردسر و ازمایش یهویی بد شوهرم 

عزیزم دکتر باقری دکتر خوبیه حتی من رفتم پیشش یکساعت تمام با من حرف زد و بهم گفت تو مشکل نداری و ... ...

اره عزیزم قبلا تو تاپیک بودم،من شمارو یادمه ولی این چندوقت نیومدم

من یبار پیش دکترباقری رفتم اره خیلی خوب توضیح میداد.اما تشخیص کسائیان عالیه

هرکی رفته پیشش جواب گرفته.مسن هست تجربشونم بالاست،موسس بیمارستان اردیبهشت

عزیزم کدوم شهرستان البته اگه دوس داری بگو 😘

اینجا نمیشششششه 

بقول بچه ها شناخته نشم خخخخ

حالا اومدی گروه،پی وی باهم حرف میزنیم بهت میگم 

اره عزیزم قبلا تو تاپیک بودم،من شمارو یادمه ولی این چندوقت نیومدم من یبار پیش دکترباقری رفتم اره خی ...

اول میخام شوهرم دوباره بفرستم ازمایش میگم شاید اشتباه شده و اینکه بره اورولوژی و بعد میرم پیش ایشون توکل بخدا ، خودمم گفتم دیگه پیش دکتر کاشف نمیرم هر چه قدرم خوب باشه ولی توجه ای به دل شکسته نداره 😔 فدات عزیزم منم یادمه اسمتون ولی یادم رفته بود ک فرشته تون چیشده شرمنده ولی یادمه تو تاپیک چند مدت قبل چقدر شوخی و ...بود شب ها 

اول میخام شوهرم دوباره بفرستم ازمایش میگم شاید اشتباه شده و اینکه بره اورولوژی و بعد میرم پیش ایشون ...

اره عزیزم ایشالا دوباره لبت بخنده