2777
2789
بچها رفتم امامزاده به نیت همتون دورکعت نماز سوره یس و دعای توسل خوندم انشالله دل همتون بزودی زود شاد ...

ممنون دختر مهربون، ان شااله که خودت به زودی حاجت روا بشی و قلب مهربانت شاد بشه❤

سلام عزیز دلم.. شما خوبی؟؟چه خبرا؟؟،منم خوبم خدا رو شکر...دلتنگ همگیتون بودم و هستم اما امان از این ...

سلام آدینه جان.

ممنون که به یاد ما هستی.

ان شااله که همه چی برات خیر باشه و سلامت باشی 🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یک سال بعد اینکه از احمد جداشدم ، با *جواد* عقد کردم ....عروسی گرفتیم ....قرار شد تا ۲سال از بچه خبری نباشه .....یک سال از ازدواجمون گذشته بود ک فهمیدم باردارم......نمیدونستم خوشحال باشم ....ناراحت باشم ......حالم نامعلوم بود....نمیدونستم چ حالی دارم ......۱۸هفته گذشته بودد......رفتم تعیین جنسیت .....گفتن دختره ......تمام مطب از صدای جیغ کن پرشده بود.......خیلی خوشحال بودم.....قرار بود مامان ی دختر بشم......قرار بود ی دخترو بدنیا بیارم......اما قرار بود ک نشد......

۳۹ هفتم بود ......میخواستم زایمان کنم.....اونجا پرستار ازم پرسید اسمش چیه؟......گفتم ««پریماه»».......رفتم اتاق زایمان .....صدای گریه بچه رو نشنیدم .....بردنم ی اتاق دیگه.....دیدم از بچه خبری نیست .....فقط جواد اومد اتاقم .....گفتش ناهید ی چیزی بگم......تا اینو گفت دکترم اومد تو......ب جواد گفت بره بیرون .....دکترم گفت هنوز بچه ای ....سنی نداری.......پریماهت رفت....

همینکه اینو گفت تمااااااام بیمارستان پرشده بود از صدای گریه من

علت فوت مشخص نبود ..نشد

من موندم و حسرت دوباره مادرشدن.....دوباره حس مادری رو تجربه کردن .......من موندم و حرف و تیکه های مردم....من موندم و ی عاااااالمه حسرت

پنج سال ازاون اتفاق تلخ میگذشت .....

۷روز از موعدم گذشته بود....بی بی چک زدم .....مثبت+شد....از چشام معلوم بود تو دلم عروسیه😅.....رفتم جلو آینه ب لبخند گنده ی خودم خندم گرفت .......انقد جیغ زدم تا خودم خسته بشم.......۱۸هفته گذشته بود.......دلم میخواست پریماهم برگرده پیشم......دلم میخواست دخترباشه .....اما پسر بود......میخواستم اسمشو علی بزارم....خواب دیدم اسمشو گذاشتم کمیل....تو نت سرچ‌کردم دیدم کمیل یکی از اصحاب حضرت علی بوده......بلاخره تصمیم گرفتم اسمشو بزارم-- کمیل--

دلم میخواد هیچ زنی تو‌آرزروی مادرشدن نمونه...آمین🌷

شدی قلبُ تنُ روحم 💍💕
من یک سال بعد اینکه از احمد جداشدم ، با *جواد* عقد کردم ....عروسی گرفتیم ....قرار شد تا ۲سال از بچه ...

خداروشکر اخرش خوش بود😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من یک سال بعد اینکه از احمد جداشدم ، با *جواد* عقد کردم ....عروسی گرفتیم ....قرار شد تا ۲سال از بچه ...

خداروشکر انشاالله که پریماهتم برمیگرده عزیزم خیلی صبر کردی ۵ سال خیلیه 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

سلام خانوما شما بعد از سقط چه داروهایی استفاده کردین؟ به من فقط سفکسیم 400 دادن روزی یه دونه. امروز ده روزه سقط کردم دو روزه میرم دستشویی معذرت میخوام ادرار که میکنم میسوزم نمیدونم واسه چی . اولاش اینجور نبود هنوز خونریزی هم دارم کمه ولی خوب هست شما بعد سقط چجوری بودین؟

ماریا جان ۵ هفته توقع قلب داری اونا از اخرین پریود حساب میکنن بستگی به لقاح داره ک احتمالا لقاحت دور ...

سلام عزیزم خوبی، میشه بیای به من کمک کنی

من تست تیتر بتا دادم وباردارم خداروشکر اما یه مشکلی هست من سی اذر سونو دادم باردار نبودم حتی تیتر بتا هم یک بود اما امروز بتام 3600 بود به نظرت برای سه هفته زود نیست!؟ زیاده استرس گرفتم

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
سلام عزیزم خوبی، میشه بیای به من کمک کنی من تست تیتر بتا دادم وباردارم خداروشکر اما یه مشکلی هست من ...

سلام عزیزم مبارکه خدا رو شکر واقعا خوشحال شدم براتون 😍 نه عزیزم احتمالا همون موقع هم در حال لقاح بوده و دیده نشده بتاتون عالیه اتفاقا نشون از بارداری سالم میده و بتای بالای هزار تو سونو ساک دیده میشه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها من آزمایشاتم خدا رو شکر خوب بود مونده عکس رنگی 😣 البته هنوز نشون دکتر ندادم ولی همه نرمال بود عکسه خوب باشه اصلا قید اقدام میزنم بخدا 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......