2777
2789
از شانس خوب من یک انفولانزایم گرفتم که ، دارم تو تب میسوزم حالم خیلی بده این ماهم بفنا میره با این ح ...

انشالله تا اون موقع خوب میشی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم ها چکار کنم ب نظرتون اونایی ک بچتون از دست دادین چکار کردین اخه من خیلی ضعیفم من تحمل این جوردر ...

عزیزم ضعیف ترازمن تودنباوجودنداره تک تک بچه هامیدونن ازدست من کچل شدن واقعاخستشون کردم شش ماه گذشته هنوزاروم نشدم نمیگم مثل ماههای اولم ولی الانم روزی نیست گریه نکنم الان ازدست شوهرم جرات گریه ندارم میرم حمام اهنگ میزارم زیردوش گریه میکنم خیلی سخته سختی واسه یه لحظس ولی ماهاازحکمت خداسردرنمیاریم شایدقسمتم این بوده نمیتونم بجنگم که فقط شش ماه مدام سرنمازودعام والتماس خدارومیکنم که دخترموبهم بده بلکن دلم کمی اروم شه من فقط بهت میگم دلتوبسپارخدا به امام حسین توسل کن تامیتونی دعاقران بخون خیلی اروم میشی انشا...به حق علی خدادامنتوبزودی سبزکنه 

منم همش تو فکر اینم اون روز بچها همسن بچم پتو پیچ تو خونه هاشون اونوقت من نی نی قشنگمو قلبمو تو اون ...

هممون دلتنگیییییییم تاابدتاقیامت.😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

بچه هاجون یعنی مامان گلی ها بایدسعی کنیم فکرهای بدازخودمون دورکنیم.هممون یه روزمی میریم یکی زودیکی دیر.  یادمون باشه بچه های مافرشته های خداهستن وما مادران برگزیده ی خداهستیم.والله یحب الصابرین.حتما حتما خداوندماروبیشترازبقیه دوست داره.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
هممون دلتنگیییییییم تاابدتاقیامت.😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

اره😭😭😭😭😭

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام دوستای گلم خوبین 

امیدوارم حال همگی اتون خوب باشه

این مدت اگه کمتر اومدم بخاطر اینکه حال روحی خوبی نداشتم ‌ نمیخواستم ناراحتتون کنم 

الان یکخورده بهترم و انشالله از این به بعد مث قبل بیشتر میام اینجا  

باز کلی پیام نخونده هست پس از همه اخبار بی اطلاعم فعلا دارم کم کم از صفحه آخر میخونم ببینم چه خبرهایی بوده البته خیلی عقب افتادم نمیرسم همه رو بخونم یکی بیاد بمن خلاصه اخبار رو بگه لطفا 

فقط لابلای پیام ها خوندم مامان ابلفضل باردار شده و خیلی خوشحال شدم براش انشالله که اینبار قلب نی نی ات برات همیشه بزنه 

همین طور خوندم ارسام هم گفته حامله نیس انشالله که بزودی میشی عزیز دلم 

انشالله هر کی مامان شده خدا براش تا آخر حفظش کنه و دیگه دلش نشکنه 

هر کی هم اقدامه انشالله بزودی مامان بشه 

اون دوستای جدیدی هم که به جمع اضافه شدن براشون از خدا آرزوی صبر میکنم و امیدوارم دلشون بزودی با برگشت فرشته زمینی شاد بشه 

مهرا جون خوبی نی خوبه ؟ الان داروی خاصی استفاده نمیکنی اخه مشکل من و شما یکی هست هر دو ایست قلبی جنین و مرده زایی داشتیم میخوام ببینم دکتر اینسری برات دارو یا آمپول یا چیز خاصی داده ؟ 

گرچه برای من باردار شدن دوباره محاله ولی خوب کنجکاوم ببینم چه درمانی برات تجویز کردن 

دلم برای تک تکتون تنگ شده دوستای خوبم مری جون هدانا جون مامان ابلفضل سعیده جون ارسام و مهرا ناله سر کن های گروه زیبا جون  باران جون دلشکسته تنها مصی و بقیه دوستای گلم که الان اسمشون یادم نیس 

زیبا جون امیدوارم روحیه ات بهتر شده همیشه توی ذهنم هستی و از خدا میخوام که زودی دلت آروم بشه و فرشته ات برگرده پیشت 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
عزیزم منم همینطورم همش میگم چرااینجورشدغصه نخورخداخیلی بزرگ عزیزم چله زیارت عاشورابگیرخداحاجتتومیده ...

من با پسرم صفر رو چله زیارت عاشورا داشتیم ، وسطش تنهام گذاشت ، هر روز می ذاشتم تا با هم بخونیم و گوش بدیم، چه خوش بودم، وقتی تموم میشد باید بغلم می بود، کو الان

چرا هر جا میرم جای خالیش از من جلوتره

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
فرفیون چیه؟ مولنی ویتامینه یاآهن

هیچ کدوم. 

داروی گیاهی واسه طب اسلامیه. دهانه رحم و طوری کیپ میکنه که با داروهای سقط اور هم باز نمیشه. طریقه ی مصرف داره فقط.نباید بدون دستور مصرف کرد. 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 
من با پسرم صفر رو چله زیارت عاشورا داشتیم ، وسطش تنهام گذاشت ، هر روز می ذاشتم تا با هم بخونیم و گوش ...

عزیزم فکر کنم شما همونی هستی که گفتی مشکل سی پی دارن بچه هات درسته ؟ 

فکر کنم گفتی دخترت هم مریضه ؟ 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
سلام دوستای گلم خوبین  امیدوارم حال همگی اتون خوب باشه این مدت اگه کمتر اومدم بخاطر اینکه حال ...

سلام خوبی عزیردلم حالت چطوره   

اصلا ناامید نباش عزیزم یکی ار فامیل دور ما هفتا بچه مثل شما از دست داد الان یه پسر داره 

هم من هم مهرا امپول دور ناف با قرص اسپرین میخوریم 

دوست جونی ها کسی نیس ؟  دلم براتون تنگ شده خیلی  بیاین

سلام اذرجون خوبی؟ منم دلم تنگ شده بودنیستی انشا...بزودی حال دلت خوب شه هرچندمحال خوب شدن حال دلامون الان اومدم تواتاق کلی گریه کردم میگم خداچراتموم نمیشه چرا یادم نمیره اذرجون ازقبل بارداری بمن آسپرین بچه داد الانم بایدبخورم امپول هپارین هم داده هرشب بایدبزنم دورناف