2777
2789
عزیزدلم من چندروزپیش یه مثالی زدم واسه بچه هامن تومسیرخونه مامانم یه درخت بودکه یه برگ خشک وزردنوک ا ...

یعنی اتغاقات هم دست خداست یعنی خدا از من خاست ک برم بیرون یعنی خاست بوده ک من برم اون اتفاق واسه پسرم بیفته خدا چقد سخته دلتنگ کسی باشه ولی هیچوقت نمیبینیش خدا خسته ام دلشکسته ام خدا

ولی رفتن امیر چرا میگم از اون مرگهایی ک ب ناحق رفته 

بچه های هممون به ناحق رفته ولی خودتوبخدابسپارمطمئن باش خدااجرشوبهت میده مگه میشه این همه غموتحمل کنیم خداپاداش نده خداخیلی بزرگ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها انقدر ناراحتم انقدر ناراحتم احساس میکنم کل غم دنیا اونده رو قلبم نمیتونم نفس بکشم دو تا بچه هام هدیه یلداییم بودن شب یلدا اولین شبی بود ک فهمیدم تو دلمن ولی چند سال دست خالیم امروز رفتم بعد ازمدت ها ک ترس تو وجودم بودچکاپ کاش نمیرفتم انقدر ناامید کرد پیش بهترین دکتر رفتم ولی گفت تو بزرگترین ضربه ای ک خورده از زایمان اولت بود ک با فشار و درد طولانی و امپول  فشار،زایمان کردی اینا به درک گفت چون خونریزی داخلی داشتی سر،بارداری سومت احتمال خیلی زیاد اون لوله ات هم چسبندگی داره و باید بری آی وی اف چی میشد واقعا چی میشد خدا بهم رحم میکرد و یکیش بهم میبخشید من سه بار طبیعی باردار شدم انگار هیج دلم داره آتیش میگیره از،این همه غم ک نمیدونم کجای دلم جا بدم 😔😔😔😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها انقدر ناراحتم انقدر ناراحتم احساس میکنم کل غم دنیا اونده رو قلبم نمیتونم نفس بکشم دو تا بچه ه ...

وای ازسام جانم  حتما عکس بگیر دکتر چطور گفت چسبندگی داری  ارسام جان ناامید نشی اگه تنها راه ای وی افه درسته خیلی سخته ولی چه میشع کرد 

حاک تو سر اون احمقهایی که باعث این همه درد شدند😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

ولی حتما جای دیگه هم برو خیلیا با یه لوله هم باردار شدند 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه ها انقدر ناراحتم انقدر ناراحتم احساس میکنم کل غم دنیا اونده رو قلبم نمیتونم نفس بکشم دو تا بچه ه ...

عزیزم اخه خیلیابایه لوله باردارشدن چجوری اینجوری گفتن یجادیگه بروخودتونشون بده

وای ازسام جانم  حتما عکس بگیر دکتر چطور گفت چسبندگی داری  ارسام جان ناامید نشی اگه تنها را ...

عکس رنگی و ازمایش هورمونی نوشته ولی گفت چون خونریزی داخلی کردی خیلی زیاد اون لوله هم درگیر شده و اگه بسته باشه باید بری ای وی اف ، هدانا من نمیتونم انقدر درد تحمل کنم قلبم دیگه داره میپوکه جیگرم میسوزه خدا چقدر انقدر دل منو میشکونی خدا 😔 اگه قرار به ای وی اف شد برا همیشه قیدش میزنم و درد بچهام تا عمر دارم با خودم به گور میبرم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم قسمتش همین بود تقدیره چه میشه کرد هر مناسبتی که میشه دلم بیشتر میگیره پارسال چقدر خوشحال بودم ...

فکر کنم منو شما باهم باردار بودیم من سی اذر، دقیقا شب یلدا،یعنی حالپارسالم کجا حال الانم کجا،  انشالله هممون سال بعد نی نی دار باشیم به دل خوش

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
نه عزیزم ناراحت نشدم اتفاقاخوشحالم که صدای خنده ازتوخونه بقیه میادمشکلم باخودمه بخدامیگم چرانبایدتوخ ...

اینجوری نگو!!

بگو به زودی قراره به زندگی من هم شادی وارد بشه. تا الان سختی بوده اما خدا معجزه اش رو نشونت داد، در کمال ناامیدی فندقت رو توی دلت گذاشت. مهرا جان، به این چیزها فکر کن و شاکر باش🌹🌹

عکس رنگی و ازمایش هورمونی نوشته ولی گفت چون خونریزی داخلی کردی خیلی زیاد اون لوله هم درگیر شده و اگه ...

توکل به خدا    انشالله که لولت هیچ مشکلی نداره نترس   فعلا عکس بگیر انشالله که سالم سالمه

خانما واقعا تقدیر پسرم بوده ک بره یعنی اگ عمرش ب این دنیابود حتی با وجود اتفاق زنده می موند توروخدا ...

مامان امیر، غم بزرگی توی دلت هست و هیچوقت از بین نمیره، خدا خودش بهت صبر و تحملش رو بده. عزیزم ما از درک مصلحت خدا عاجزیم و چون قدرت درک مصلحتش رو نداریم، خیلی سنگین به ما میگذره.

عمر دنیایی فرشته ات اینطور بوده.😔

شاید خدا با این مصلحت غم انگیز، جلوی اتفاق بدتر رو گرفته.

مادر شوهرم دختر ۱۲ ساله اش رو با یه اتفاق ساده از دست داد. رفته بودند پیاده روی، دخترش هم می دویده که میخوره زمین و فوت میکنه. به همین سادگی اما واقعا تلخ!!! دختر ۱۲ ساله! کی فکرش رو میکرد که با یه زمین خوردن ساده، فوت کنه.

بعد گذشت ۳۸ سال، هنوز هم مادر شوهرم این غم رو توی دلش داره. پدر شوهرم عکس دخترش رو ۳۸ ساله توی کیف پولش داره و نشونم داد.

زهرا جان انشالله لولت چسبندگی نداره میری عکس میگیری و همه چی سالمه، ناامید نباش عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

حالن از این شب یلدا بهم میخوره کاش بمیرم خدااااا التماست میکنم منو ببر 

دخترمو بغل کنم خدا اگه پیشم بود الان چهارماهش تموم شده بود دخترم دلتنگتم چیکار کنم خدا 

دلت نمیسوزه تو هستی و ما مادرا اینجوری عذاب میکشیم 

خدااااا مگه نمیگی ار مادر هم مهربون تری اخه این چه مهربونی هست دلم داره پاره میشه کز کردم یه گوشه به درد خودم میسوزم

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم....