2777
2789
دوست من دو ماه پیش زایمان کرد بچش دختر بود خیلی شیرینی جات دوست داشت خیلی سنگین تنبل بود حالشم خیلی ...

اخه من سرقبلی فقط ترشی میخوردم تاضعف کنم الانم خیلی خستم ولی تکررادرارو دردسینه ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هر موقع تونستی دوباره لیست رو بزار

اسامی ختم سوره حشر

12 آذر 🌹    باران  خوانده شد

13 آذر  🌹   هدانا خوانده شد

14  آذر  🌹  آرسام  خوانده شد

15  آذر  🌹  مهرا  خوانده شد

16   آذر  🌹 فرشته  خوانده شد 

17 آذر   🌹  نازی  خوانده شد

18 آذر   🌹  ماریا   خوانده شد 

19 آذر  🌹  زیبا    خوانده شد 

20 آذر  🌹 تنها     خوانده شد 

21 آذر  🌹ادینه    خوانده شد 

22 آذر  🌹پاس    خوانده شد 

23 آذر 🌹 آرمین(آرزو)  خوانده شد 

24 آذر 🌹 بیتا    خوانده شد 

25 آذر 🌹 ایجهان   خوانده شد 

26 آذر 🌹 مرجان    خوانده شد 

27 آذر🌹دنیا، سعیده    خوانده شد 

28 آذر🌹 دلشکسته

29 آذر🌹 امیدواررر

30 آذر🌹 زیر چتر خدا

1 دی  🌹مهلبون

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم خدا بهت صبر انشاله اون بچه شفا پیدا کنه مادرش چرا نمیتونه باردار بشه  

همینوهم باآی وی اف باردارشده بود.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

2 دی  🌹   روزها و آرزوها

3  دی    🌹 asmajoni

4 دی    🌹 مهسا محیا

5 دی  🌹   لبخند نگاه

6 دی   🌹 mahbobbano

7  دی   🌹 مشهد۵۱۳

8 دی   🌹  السا، مریم رایان

9 دی  🌹   جانان 

10  دی 🌹   یاسان۴1 

11 دی  🌹  اردیبهشتی۷۱

12 دی  🌹   neda 1024

13 دی  🌹   فرناز۱۲۳۴

14 دی   🌹 فرناز۱۲۳۴ 

15 دی  🌹   عسل

16 دی 🌹   naziaz

17 دی   🌹 rayadokhtarmaman

18 دی   🌹 راه روشن من

19 دی   🌹 مهتاب ۱۳۶۷

20 دی  🌹   zizi4675

21 دی  🌹   hanyko

22 دی  🌹   مهسا محیا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
2 دی  🌹   روزها و آرزوها 3  دی    🌹 asmajoni 4 دی    🌹 مهسا ...

هداناجون این لیست براچیه

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
هداناجون این لیست براچیه

عزیزم این لیست ختم سوره حشر هست  

شباهنگ جان شما بچه دیگری دارین