2777
2789
دکتر قلب دخترم طرف منفیش رو نگاه کرد گفت تا 4 درصد امکان تکرار هست اما دکترای تو طرف خوبش نگاه کردن ...

من وقتی این اتفاق افتاد با یه گروه لشنا شدم گروه فرشته ها . مثلدمن 3 نفر دیگه هم بودن . همه بچه دوم و به سلامت بغل گرفته بودن همونا شدن قوت قلب من

هیچ کار خاصی نکردم . فقط هفته 17 اکو قلب .  ولی من بار دوم یه بدشانسی اوردم که طول سرویکسم کوت ...

جان عزیزم خیلی خوشحال شدم انشالله خدا برات نگهداره نمیدونی دیدن شما مامانا که الان یه فرشته ناز تو خونتون دارید چقدر حال ادم رو خوب میکنه خدا امید هیچ کس رو ناامید نکنه

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جان عزیزم خیلی خوشحال شدم انشالله خدا برات نگهداره نمیدونی دیدن شما مامانا که الان یه فرشته ناز تو خ ...

من خیلی دوست دارم و بیام امید بدم به همه مامانا  ولی متاسفانه به محیط نی نیسایت عادت ندارم. کاش گروه تلگرامی میزدید

من وقتی این اتفاق افتاد با یه گروه لشنا شدم گروه فرشته ها . مثلدمن 3 نفر دیگه هم بودن . همه بچه دوم ...

اونا هم مشکل قلبی داشتن بچه هاشون!؟ خیلی ادم امید میگیره 

دکتر قلب دخترم خیلی بیشعور بود من هم ناراحت از دست دادن دخترم هستم هم ناراحت اینکه شاید دیگه نتونم مادربشم

من خیلی دوست دارم و بیام امید بدم به همه مامانا  ولی متاسفانه به محیط نی نیسایت عادت ندارم. کاش ...

اره منم تلگرام دوست دارم ولی خوب خیلیا دوست ندارن من درخواست دوستی دادم میشه قبول کنی

دخترتون چقدر بعد از به دنیا اومدن بود؟ کدوم شهرید

من هشت ساعت بعد دنیا اومدنش فهمیدم مریضه دکترا امید نداشتن گفتن میمیره چون دخترم کلی مشکل دیگه هم داشت نه تا بیماری نادر قلبی همزمان داشت اما تا سه ماه وهشت روز طاقت اورد ولی تو اتاق عمل طاقت نیاورد بچه ام

من هشت ساعت بعد دنیا اومدنش فهمیدم مریضه دکترا امید نداشتن گفتن میمیره چون دخترم کلی مشکل دیگه هم دا ...

بمیرم الهی. پسر من مشکل اصلیش همون tga بود . قرار بود روز سوم اولین عملش انجام بشه ولی روز دوم فرشته شد به عنل نرسید