2777
2789
مریم  جان رفتم دکتر میگه هپارین بزن البته دکتر تازه کار بود کلی ترسوندم هفته بعد میرم دکتر بارد ...

حتما پریناتولوژیست برو چون جز بارداری های پرخطر محسوب میشی.اگر هم لازم دونستن که آمپول بزنی اینکارو کن ..میدونم سخته ولی نباید هیچ ریسکی کرد.

منم اگر قرار باشه یه زمانی باردار بشم باید کل بارداری رو آمپول بزنم 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
حتما حتما ..انشالله مامانای باردار این گروه به سلامتی بچه هاشونو بغل بگیرن و خستگی روزهای سختشون درب ...

ان شاءالله با دعای شما و ان شاءالله بزودی قسمت بقیه دوستای گلم و شما مریم عزیز

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه میگه کراتنین کلیه  ات بالا

بچه ها واقعا کلمه خوشبحالت گاهی گند میزنه به زندگی ادم من این کلمه بارداری قبلیم بارها شنیدم حتی بعد تولد بچم  همه چی به سرم اومد  اه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اره  عزیزم دردداره واقعاکبودشدم ولی میزنم

خواهرم نه ماه زد ولی اون ای وی اف بود 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مریم  جان رفتم دکتر میگه هپارین بزن البته دکتر تازه کار بود کلی ترسوندم هفته بعد میرم دکتر بارد ...

هدانا جون اول با یه دکتر دیگه مشورت کن تا مطئن شی بعدم اگه لازم شد حتما بزن.همه این سختیا رو باید تحمل کرد چاره ای نیست ان شاءالله که مشکلیپیش نمیاد

پس مثل منی علائم باردارین چیه گلم؟

من بارداری قبلم خیلی یخت بود حالت تهوع.شکم درد .گرفتگی عضلات و بعد از سه ماه جفت پایین و استراحت مطلق.الانم حالت تهوع دارم ولی کمتره شکم دردم دارم که شیاف استفاده میکنم خیلیم بی حالم اصلا نمیتونم پا شم از جام زیادم میل به غذا ندارم