2777
2789
همسرم میگه اگه به ivf این چیزا باشه بچه نمیخوام الان به این باشه میگه بیخیال بچه فقط پیرت میکنه بفکر ...

دقیقا شوهر منم همینه میگه همه ترس من از یه لوله بودنم همین اخلاق شوهرمه ک میدونم هیج زمان راضی نمیشه بیاد و بعد این بارداری هامم ک دیگه اصلا

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر خدا حفظش کنه اخه من میدونی ببشتر از بد شانسی بود و هی الکی الگی باعث شدن دکترا وگرنه اصلا ...

دیگه قسمت نبود عزیزم گرچه خطاهای پزشکیم زیاد شده انشاالله بزودی خدا دلتو شاد کنه که یادت بره گذشتع رو

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
وای 😂 همه رو کفری کردم انصافا درک کنید 😜 اینا رو ول کن باز شما خوبید شوهرم میگه یکبار دیگه بگی و ح ...

نه عزیزم کفری نیستم اصلا ولی ناراحتم اینقدرخودتوزجرمیدی یه روزی یه اتفاق بدی افتادقرارنیست که بازتکرارشه به خودت امیدبده مطمئن باش تحت نظریه پریناتالوژیست بهترین بارداری وداری منوببین دکتربهم آسپرین داده امپول هپارین داده هرشب امپول توشکمم میزنم شکمم کبودشده دردداره شیاف میزارم چون دکترم داره سفت میگیره توهم مطمئن باش باردارمیشی وبهترین بارداری وداری البته تحت نظردکتر اعصابتم قوی کن نزارمثل من شی من خونه مامانمم ازسروصدابچه هاخواهروبرادرم تواتاقم سرنمازچون اعصابم نمیکشه من چه آینده ای بااین اعصاب دارم هیچی 

نه عزیزم کفری نیستم اصلا ولی ناراحتم اینقدرخودتوزجرمیدی یه روزی یه اتفاق بدی افتادقرارنیست که بازتکر ...

اره انشالله این دکتری ک میرم پریناتولوڗیست هست چی میشه کرد دیگه باید سفت بگیریم خدای نکرده باز تکرار نشه و دقیقا مشکل من همینه ک فشار،عصبیم زیاد شده نمیدونم باید چکار کنم خیلی خیلی زیاد استرسی و عصبی شدم و مادر،شوهرم میگه تو مثبت فکر نمیکنی اخه کسی ک انقد بلا سرش،اومده و هر دفعه امیدش ناامید شده چجوری راحت باشه و نگران نباشه بخدا اصلا نمیشه 

اره انشالله این دکتری ک میرم پریناتولوڗیست هست چی میشه کرد دیگه باید سفت بگیریم خدای نکرده باز تکرار ...

میدونم حق داری منم خودم مثبت نمیتونم فکرکنم ولی چه میشه کرد

بچه ها نیاز دارم قشنگ یکی فحشم بده وقتی ازمایش کمتر یک باشه تیتر بتا و ۱۴ روز،از،اخرین رابطه گذشته باشه خو دیگه احتمال بارداری نیست ؟ خدا بگم مادرشوهرم چکار کنه اروم شده بودمم دوباره انداختم تو شک

من دادم بگو حالا چی میگه؟

میگه شاید اشتباه کرده ازمایش خدا بگم چکارش کنه ولی من دو بار ازمایش دادم اگه بود حداقل یک و دو بود عددش نه زیر یک 

میگه شاید اشتباه کرده ازمایش خدا بگم چکارش کنه ولی من دو بار ازمایش دادم اگه بود حداقل یک و دو بود ع ...

نه اشتباه نشده تو دوبار ازمایش دادی هفته قبلم بود حتما سر فرصت برو دکتر که خیالت راحت بشه سونو هم شدی؟

اره وای از خودم بدم میاد انقدر ترسو و استرسی شدم ولی مادرشوهرم بلانسبت غلط،کرد ازمایش نمیفهمه اون می ...

مادر شوهره دیگه باید یجوری خودشو خالی کنه  قشنگ داره حرصت میده