2777
2789
خداروشکر مشکلی نبود شاید بخاطر همین لخته ها بیبی مثبت میشده 

ممنون ازت عزیزدلم خیلی برام دعا کردی و نگران بودی خدا خیرت بده و بزودی خدا دامنت سبز کنه و پسرت رو بهت برگردونه انشالله

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ممنون ازت عزیزدلم خیلی برام دعا کردی و نگران بودی خدا خیرت بده و بزودی خدا دامنت سبز کنه و پسرت رو ب ...

خواهش میکنم عزیزم اینجا هممون همدردیم ویه درد مشترک داریم که فقط خودمون درک میکنیم واضافه شدن یه درد دیگه واقعا خیلی سخته انشاالله که هرچه زودتر سلامتیتو بدست بیاری وخدا دلتو شاد کنه فقط اینکه یبار دیگه اسم این خارج رحمیو بیاری من میدونم وتو   

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم اینجا هممون همدردیم ویه درد مشترک داریم که فقط خودمون درک میکنیم واضافه شدن یه درد ...

یه چیزی بگم دعوام نکنی ها هنوز خیالم راحت نیست 😂 احساس میکنم بوده اینا نفهمیدن 

ممنون نازی جان خودت بهتری ؟ 

حالتای پریودی دارم .تاریخ پریودمه 

نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم .نمیدونم اگه خونریزی شروع بشه پریودیمه و یا پاره شدن اون رگه .

ولی دیگه دکتر نمیرم اگه خون هم بیاد صبر میکنم ۳ روز ببینم چی میشه.

فوق فوقش میمیرم از این خوار شدنم اسونتره

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

بچه ها چند روزه همش استرس دادم بهتون بیاید یه چیزی تعریف کنم یکم بخندید 😂 دیروز عصر شوهرم فرستادن دنبال جواب آزمایش بعد شوهرم رفته بود برگه رو بگیره یه نگاه گذرا میکنه یه posotive  تو برگه میبینه میگفت همونجا حالم بد شد نشستم گفتم وای حالا زهرا چکار کنم دیدم هی به من پیام میده اصلا من بچه میخام و تو چکار داری این حرفا منم گفتم بیا برو خدا روزیت یه جا دیگه حواله کنه این حرفا چیه میزنی نگو میخاسته زمینه سازی کنه برا من بیچاره بعد میگه بزار،ببینم عدد بتاش چنده حالا نگاه میکنه میبینه اصلا اون بتا نبوده گروه خونی بوده ک A+ بوده 😂 اصن نابود شد 

حالتای پریودی دارم .تاریخ پریودمه  نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم .نمیدونم اگه خونریزی شروع بشه ...

نه نگران نباش اصلا نشاسته اب بزن بخور خونریزی کم میکنه خدای ما هم بزرگه 

@mrym1983   خوبی عزیزم؟ نی نی چطوره ؟اولین مام‍ان تاپیک ‍

سلام عزیزم

ممنون خوبم ده روزپیش زایمان کردم خیلی خیلی زایمان سخت و بدی بود با اینکه زایمان دوم محسوب میشد ولی خیلی بد بود بند ناف دور گردن دخترم بود خدا رحم کرد بهمون....

بچه ها امیدوارم همتون خوب باشید ببخشید نمیتونم همه مسیج ها رو بخونم ... از خودتون بگین به جز هدانا و مهرا و مصی دیگه کیا باردار شدن؟انشاالله همتون به خواسته دلتون برسید و بچه هاتونو بغل بگیرید سالم و سلامت❤

سلام عزیزم ممنون خوبم ده روزپیش زایمان کردم خیلی خیلی زایمان سخت و بدی بود با اینکه زایمان دوم محسو ...

سلام مریم جان خدا رو شکر قدم گل دخملت مبارک انشالله دلتون خوش باشه همیشه ، اخی زایمانت حق داری سخته ولی ارزش داره خدا رو شکر ک خطر بند ناف برطرف شده و عکس بزار اگه دوست داشتی و اسمش چیه ؟

سلام مریم جان خدا رو شکر قدم گل دخملت مبارک انشالله دلتون خوش باشه همیشه ، اخی زایمانت حق داری سخته ...

ممنون عزیزم

شما هم انگار درگیر بودین...انشاالله که خیر بوده و بلا ازت دور باشه عزیزم....

اسمش ارغوان هست 

ممنون عزیزم شما هم انگار درگیر بودین...انشاالله که خیر بوده و بلا ازت دور باشه عزیزم.... اسمش ارغو ...

اره عزیزم یه چند روزه بد گیر افتاده بودم و فعلا موقت خطر رد شد نی نی رو شیر میدی برامون دعا کن و حسابی ببوسش و نامدار باشه چه اسم قشنگی 😍

اره عزیزم یه چند روزه بد گیر افتاده بودم و فعلا موقت خطر رد شد نی نی رو شیر میدی برامون دعا کن و حسا ...

عزیزم امیدوارم شما سال۹۹رو ۴نفری شروع کنی.بایه دوقلو دختروپسر شیرین و سالم

یه چیزی بگم دعوام نکنی ها هنوز خیالم راحت نیست 😂 احساس میکنم بوده اینا نفهمیدن 

ای خدا یه دکتر درست حسابی برو ولی من میگم از همون لخته ها بوده ..

سلام عزیزم ممنون خوبم ده روزپیش زایمان کردم خیلی خیلی زایمان سخت و بدی بود با اینکه زایمان دوم محسو ...

خداروشکر عزیزم  برای ماهم دعا کن...حس میکردم تو بارداری زیاد خوب نبودی الان چطوری که نی نی بغلته..

بچه ها چند روزه همش استرس دادم بهتون بیاید یه چیزی تعریف کنم یکم بخندید 😂 دیروز عصر شوهرم فرستادن د ...

ببین من از الان توهم خارج رحمی دارم از بس تو تکرار کردی    ..اون بیچاره دیگه چی میکشه