💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
هدانا جون و تنها جون ازمایشاتون به همسرم نشون دادم گفت چون باردارن یکسری ازمایشات تکمیلی باید انجام ...
ممنون سعیده عزیز.خیلی لطف کردی آره دقیقا دکتر منم همینو گفت.چون بارداری باید آزمایشات تکمیلی رو بدی و من مثل همیشه تو اینترنت سرچ کردم دیدم مربوط به آزمایشات خود ایمنی کبدن.بخاطر همین ترسیدم
من يكشنبه و دوشنبه سوره حشر رو تو حرم امام رضا خوندم اول از همه خواستم كه فرسته ام رو منو ...
زیارت قبول زیبا جون.عزیزم حتما فرشته ت بخشیده تو مادر خوبی هستی حتما همیشه برات دعا میکنه.مرسی عزیزم از دعاهات ان شاءالله که امام رضا حاجتتو میده و دست پر برمیگردی خونه و دفعه بعد با بچه نازت به زیارتشون میری.چقدر دلم مشهد خواست.مرسی یادمون میکنی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
راست میگی شما رگ رحم پاره شده بود؟ دیشب با خیلی پزشک و سونو گرافیست مَشورت کردم میگن اگه استراحت کن ...
نه عزیزم من پارگی رگ رحم نداشتم اما بخاطر روحیه و استرسایی که داشتم یه بار بعد از پریودم دیگه پاک نمیشدم و چند ماه خونریزی داشتم البته حجمش مثل چند روز اول زیاد نبود اما پاک نمیشدم.من تو اون دوره به سفارش کسی سویق عدس گرفتم و عسل سنجد که ژل رویال داشت البته فقط یه جا تو قم داره که معتبره سویقم بسته بندی بود از هر جایی نخریدم با اونا خوب شدم.مشکل شما ظاهرا جدیتره بهتره با مجوز و نظر پزشکت باشه.از کنارش ساده رد نشو.ان شاءالله که خوب میشی خیلی زود
هدانا جون و تنها جون ازمایشاتون به همسرم نشون دادم گفت چون باردارن یکسری ازمایشات تکمیلی باید انجام ...
وای عزیز دلم لطف کردی ممنونم انشالله هرچی که خیره براتون پیش بیاد 😍😍😘😘😘 مررررررررسسسسسسیییئ که بفکرمون بودی
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
من يكشنبه و دوشنبه سوره حشر رو تو حرم امام رضا خوندم اول از همه خواستم كه فرسته ام رو منو ...
عزیزدلم انشالله که بزودی خداوند یه پسر شبیه پسرت بهت میده حاجت روا انشالله ممنونم که بفکرمون بودی ودعاکردی😍😍😍😍😍😍😘
فقط کافیه باهاش حرف بزنید...خیلییی مورد توجه خداست..اینو به چشم و به خواب دیدم...خیلییی امیدو ...
ممنونم عریبم جان حالت چطوره خوبی قربونت که بفکرمونی شما تماس داشتین با خانم دکتر چی بهتون گفت