2777
2789
مثبت شدنش از،یه طرف دردش یه طرف چند روزه علائمی ک سر بارداری خارج از رحمم داشتم الان دارم و عقب اندا ...

عزیزم انشا...که نباشی ولی میگم سریع بروزیرنظرپریناتولوژیست بخاطراینکه که دفعه قبلی بیبی چکم بعدیکساعت مثبت شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثبت شدنش از،یه طرف دردش یه طرف چند روزه علائمی ک سر بارداری خارج از رحمم داشتم الان دارم و عقب اندا ...

به چیز ی بگم بهت من علایم خارج از رحمم و علایم حاملگیم دقیق مثل هم بود.یعنی وقتی بی بی مثبت شد از یه هفته قبل درد شدید داشتم با شیون رفتم مطب دکتر اولین مریض سونو شدم همه خانوما گفتن این اول بره دلشون واسم سوخت.سونو کرد گفت داخل رحمه .دکترم گفت دیدی چیکار میکردی؟؟؟

اخ چه روز قشنگی بود 

شوهرم دیشب میگفت خوشی و شادی ما موندگار نیست زود تموم میشه . این جوجه توی رحم بودو سفت چسبیده بود ولی یه غشای مهم توی مغزش تشکیل نشده بود و الان ۳ هفته هست که دیگه ندارمش😭😭😭

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
سلام مصی جان خوبی عزیزم ؟ نی نی خوبه ؟  بخدا اصلا تو این فکرا نبودم و جلوگیری دارم و بعد عمل ک ...

باورت نمیشه ارسام من درد شدید مقعد داشتم شدید .یعنی مث دفعه قبلیهام .مطمین بودم خارج رحمه ولی داخل رحم بود جنین

الان دارم حرفاتو میخونم یادم میاد

هدانا جون یه لیست تصحیح شده اون تاپیک گذاشتم اینجام برای زیبا جان میزارم یسری جابجایی انجام شد

😍😍😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
به چیز ی بگم بهت من علایم خارج از رحمم و علایم حاملگیم دقیق مثل هم بود.یعنی وقتی بی بی مثبت شد از یه ...

نازی جان تو این حس مزخرف حس میکنی میفهمی تو چه عذابیم من دیگه چیزی برا از دست دادن ندارم اگه باشم حاملگی چهارمه اونم با این وضعیت بخدا تلقین هم نیست باز،درد،شانه هام اومده ک مهم ترین نشونه خارج از رحمه فردا میرم ازمایش بتا بدم خدا کنه اصلا نباشم نخاستم والا تا اینجوری نمیدونم این خارج رحم گور به گور شده از گجا پیداش شد بدترین چیز ممکنه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
نازی جان تو این حس مزخرف حس میکنی میفهمی تو چه عذابیم من دیگه چیزی برا از دست دادن ندارم اگه باشم حا ...

دقیقا میفهممت .منم یه لوله ندارم .اگه الان باردار شم چهارمین بارداریم هست.

منم فردا واسم روز مهمیه .و نوبت دارم.

جنین و جفت رو که کامل دفع شد و دیدم همه چی رو.

سونو رفتم بعد از دوهفته گفت ۲ سانت بقایای رحم داری قرص استفاده کردم که بیفته ولی گمون نمیکنم.

فردا سونو کنم اگه نیفتاده باشه باید کورتاژ شم.

درد زایمان طبیعی کشیدم کورتاژهم باید بشم . البته دیگه واسم مهم نیس حتی اشک هم دیگه ندارم از درد زایمان طبیعی که بدتر نیست با بیهوشیه.

دقیقا میفهممت .منم یه لوله ندارم .اگه الان باردار شم چهارمین بارداریم هست. منم فردا واسم روز مهمیه ...

ایشالا به کورتاڗ نرسه ولی عمل خیلی راحتیه ولی سعی کن به اونجا نرسه دارو گیاهی دم کن بخور ؛ تو بارداری خارج از رحمت هم درد شونه داشتی ؟ شوهرم دیگه بدبخت از ترسش یه کلمه حرف نمیزنه هی میخاد بحث عوض کنه فایده نداره فردا خودم باید برم دنبالش 

ایشالا به کورتاڗ نرسه ولی عمل خیلی راحتیه ولی سعی کن به اونجا نرسه دارو گیاهی دم کن بخور ؛ تو باردار ...

خیلی توی این یک هفته گرمیجات و جوشونده خوردم .تمام تلاشمو کردم .

خارج رحم اول درد شونه و لکه بینی داشتم

خارج رحم دوم تیر کشیدن مقعد بدون لکه بینی

حاملگی پسرقشنگم تیر کشیدن مقعد و تمام حالتای پریودی

اصلا حاملگی و خارج رحم هرسری هم باهم فرق داشت توی من.

انشاالله که مثبت بی دردسره و راحت چسبیده به رحمت.

یا منفی هست باز بی دردسر.

ما جز موردایی هستیم که اگه منفی هم بشه خوشحال میشیم.

من هر سری که خارج رحم شدم ۶ ۷ ملیون خرج لاپراسکوپیم میشد.ماها تنمون باید دایم بلرزه.

قراره اگه دیگه بی بی چکم مثبت شد من و شوهرم مرگ موش بخوریم.بس که دردسر کشیدیم تاحالا

خیلی توی این یک هفته گرمیجات و جوشونده خوردم .تمام تلاشمو کردم . خارج رحم اول درد شونه و لکه بینی د ...

بدبختی من عقط درد شونه دارم دیگه هیج ت  حاملگی طبیعیم خیلی فرق داشتم درد سینه و ... ولی تو حاملگی سومم ک همین درد شونه الانم ک همون بخدا گفتم اگه یه درصد باز،تکرار،بشه قشنگ خودم میکشم دیگه توان ندارم چقدر تن خونوادم بلرزونم الان ک ک سمت چپم تیر میکشه کاش حداقل همون سمت بود 

زهرا جان مگه درد شونه نشونه خارج رحمیه منم همیشه درد شونه دارم خصوصا پریشب خوابیدم کمتر شد

الان درد شونت از دیشب کمترشد یانه   

اکه شد که بخاطر استرس ومعده است 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

برات ۱۰۰ صلوات میفرستم که اگه بارداری داخل رحم باشه توکل کن بخدا عزیزم 

بدبختی من عقط درد شونه دارم دیگه هیج ت  حاملگی طبیعیم خیلی فرق داشتم درد سینه و ... ولی تو حامل ...

راستی عزیزم گفتم شاید پیاممو ندیدی جمعه ۲۱ دعای توسل

سلام مصی جان خوبی عزیزم ؟ نی نی خوبه ؟  بخدا اصلا تو این فکرا نبودم و جلوگیری دارم و بعد عمل ک ...

سلام عزیز دلم . ممنون 🙏

چند روز عقب انداختی عزیزم ؟؟ خیلی استرس داری یکم فکرتو ازاد کن و به بچه فکر نکن درسته سخته اما شدنیه عزیزم از زندگی لذت ببر چون میگی همسرتونم ناراحته و خدا اون روزو نیاره ک نینی دار نشی میگی ب درمان های دیگه هم فکر نمیکنه . وقت بسیار داری قشنگم . از شنبه پیگیر تاخیر پری شو و هر اتفاقی ک افتاده کاملا تحت نظر پزشک باش . انشاله ک چیزی نیست عزیزم.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
زهرا جان مگه درد شونه نشونه خارج رحمیه منم همیشه درد شونه دارم خصوصا پریشب خوابیدم کمتر شد ال ...

اره عزیزم متاسفانه درد شانه مهم ترین علامت خارج از رحمه و سری قبل داشتم تو رو خدا دعام کن خیلی محتاجم