2777
2789
چند هفته دنیا اومده بود؟ پسر منم حالش خوب خوب بود فقط تنفسش باناله بود گفتن ۳الی ۴روز اکسیژن بگیره ...

الهی خدا ازشون نگذره ..پسر منم بخاطر نداشتن دستگاه..میخاستن انتقال بدن یه بیمارستان دیگه که نتونست تحمل کنه...آخ خدا ازشون نگذره..همون روز اول این کارو نکردن آوردن به ما نشون دادن بعد گفتن نارسایی ریه داره بعد سه روز گفتن ما دستگاه نداریم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند هفته دنیا اومده بود؟ پسر منم حالش خوب خوب بود فقط تنفسش باناله بود گفتن ۳الی ۴روز اکسیژن بگیره ...

کامل بود وقتی دنیا اومد سه کیلو ونیم بود من بردمش خونه بعداز ده دوازده روز یهو نفس به شماره افتاد  خیلی تحمل کرد بچم تا رفت زیر دستگاه خیلی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
انشاالله که بارداری عزیزم..فقط زیاد فکر تو درگیر نکن..به چیزای خوب فکر کن..من دارم یه کتاب میخونم به ...

مرسی گلم سعی میکنم دیکه فکروخیال نکنم .انشالله ب خواسته دلت برسی🌺💖

همونlia73 سابقم

وای چند روز پیش توی اینستا یک پیج خوندم که خانمه سرکلاژ بوده بعد میخواستن سرکلاژ رو چند روز قبل زایمان باز کنن دکتر میزنه دو تا انگشت پا بچه رو با قیچی قطع میکنه چون بچه پایین بوده بعد بچه رو میبرن اتاق عمل پیوند میزنن انگشت هاش رو 

اما پای بچه عفونت میکنه و عفونت وارد خون میشه و بچه رو میکشه 

خدا لعنت کنه دکترهای بی مسئولیت رو 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
کامل بود وقتی دنیا اومد سه کیلو ونیم بود من بردمش خونه بعداز ده دوازده روز یهو نفس به شماره افتاد&nb ...

وای حداقل واسه من زودرس بود یکمشو تقصیر ناکامل بودن ریه ش انداختم

نفهمیدی اسم آمپوله چی بود؟

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
وای چند روز پیش توی اینستا یک پیج خوندم که خانمه سرکلاژ بوده بعد میخواستن سرکلاژ رو چند روز قبل زایم ...

دروغه بابا این چیزا رو باور نکنین

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

بیمارستان اینجا دستکاه نداشتن حتی پرستار نتونست رگشو بگیره فقط الکی انزیو کتو زد با کلی چسب وفتی بردن برا بستری دیدن اصلا دارو تزریق نمیشع دیدن این فقط الکی زد زیر پوستش چسب زد روش   دوسه بار رفتم بیمارستان اون پرستارو ندیدم فقط میخام بهس بگم نمیبحشمت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

دوستای گلم پستای شمارو میخونم خیلی دلم میگیره براتون ازخدا ارامش میخام.منی ک تو 7هفته سقط کردم تا دوسه ماه افسرده بودم شماها چی کشیدین بمیرم واسه دلهای شکستتون.😢

همونlia73 سابقم
وای حداقل واسه من زودرس بود یکمشو تقصیر ناکامل بودن ریه ش انداختم نفهمیدی اسم آمپوله چی بود؟

نه چیری نگفتن بهمون

وای چند روز پیش توی اینستا یک پیج خوندم که خانمه سرکلاژ بوده بعد میخواستن سرکلاژ رو چند روز قبل زایم ...

اتفااقا منم خوندم .مادربچه ب دکتره پیام داده بود ک نمیبخشمت رفته بود پلیس فتا شکایت کرده بود دکتره اشغال

همونlia73 سابقم
دوستای گلم پستای شمارو میخونم خیلی دلم میگیره براتون ازخدا ارامش میخام.منی ک تو 7هفته سقط کردم تا دو ...

انشالله خدا یه نی نی سالم بهت میده       🤗

دروغه بابا این چیزا رو باور نکنین

بابا عکس پای بچه عکس قبرش همه چی رو گذاشته بودن 

عکس نوزاد 

یک پیج هست پیک سفر کرده 

اونایی که بچه هاشون آسمونی میشن برای اون پیچ عکساشون رو میفرستن 

دل آدم خون میشه بخدا 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود