2777
2789
والا سونو رفته گفته باید سزارین بشه ولی اومده بیمارستان دکتر میگه طبیعی میتونه بیاره فعلا آمپول فشار ...

خدا کمکش کنه کاش سزارین میشد .بیا بهمون بگو عزیزم هروقت دنیا اومد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیبا جان، تنها۹۶ جان ختم از امشب شروع شده، تگ تون کردیم جوابی ندادین

هرکس تونست تا قبل ۱۲ بجاشون بخونه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
باشه براش دعا کنین یه حاملگی پر از استرس داشته 

کدوم شهرین عزیزم 

عزیزم من دو تا رو میخونم دوتای باقی مونده رو هم شما بخون شاید فردا اومدن

چرا چهارتا

چرا چهارتا

اخه چهارتا نیومدن دوتا از بچهای تاپیک خودمون زیبا جان  و تنها جان، دونفرم که تو تاپیک دلشکسته جون اعلام امادگی کرده بودن واسه خوندن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
اخه چهارتا نیومدن دوتا از بچهای تاپیک خودمون زیبا جان  و تنها جان، دونفرم که تو تاپیک دلشکسته ج ...

یکی گفته بود که من نت ندارم ولی میخونم اسمش دقیق  یادم نیست     ادینه جانم گفت هروز میخونم ولی شاید نیام اعلام کنم

یکی گفته بود که من نت ندارم ولی میخونم اسمش دقیق  یادم نیست     ادینه جانم گفت ه ...

اینا کلا از وقتی شروعش اعلام شده نیومدن میگیم شاید ندیدن یا سایت نیومدن واز شروع چله خبر ندارن

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..