2777
2789
انشا...باردارباشی واونم لکه لانه گزینی باشه خدابخادبده به جلوگیری سفت وسخت توکاری نداره 

والاشک ندارم از بس ک محکم کاری کردیم ولی هیچ زمان هم عیب نمینداختم شاید بعد عمل قاط زده

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والاشک ندارم از بس ک محکم کاری کردیم ولی هیچ زمان هم عیب نمینداختم شاید بعد عمل قاط زده

عزیزم من دیشب خواب دیدم یه نوزاد که نمیشناسم دارم مای بی بیش و عوض میکنم.‌انشا الله که باردار باشی و خبرش و بدی 🤲🤲

عزیزم من دیشب خواب دیدم یه نوزاد که نمیشناسم دارم مای بی بیش و عوض میکنم.‌انشا الله که باردار باشی و ...

فدات عزیزم چه خواب خوبی نمیدونم واقعا ولی فگر نمیکنم خبری باشه ایشالا بزودی برا دوتامون باشه خیلیا برام خواب دیدن ، انقدر دوست دارم همین ماه باردار بشم ک مثل پسرم و بارداری دومم ک همین ماه بود ولی کو دیگه توان و اوه تا کی بشه حامله بشم شاید طول بکشه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
فدات عزیزم چه خواب خوبی نمیدونم واقعا ولی فگر نمیکنم خبری باشه ایشالا بزودی برا دوتامون باشه خیلیا ب ...

انرژی منفی نده انشا...همین ماه خدابهت میده مال منم زمانی دادکه اون قبلی وداده بودخداخیلی بزرگ حتمابهت میده به حق فاطمه زهرابیای بگی بارداری

خداروشکر عزیزم خدا بهت دو قلوی سالم داده  منم دخترم تو دوسالگی ب خاطر مشکل کبد از دست داد ...

سلام خوبی عزیزم حالت چطوره 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

زهرا جان کجایی!!! کاپشن معروف از چند جا پاره شد🙈

و از چند جا خراشیده و پوشت نازک شد.🙈

متاسفانه نه ورم بینی ام کم شده و نه سر دردم خوب شده. فردا میرم دکتر، ان شااله که چیزی نیست و فقط ضرب خوردگی ساده است. توی خوابم هم نمی دیدم اینطوری زمین بخورم🤕🥴

زهرا جان کجایی!!! کاپشن معروف از چند جا پاره شد🙈 و از چند جا خراشیده و پوشت نازک شد.🙈 متاسفان ...

انشاالله که عزیزم زودتر خوب شی فقط بیشتر مواطب خودت باش عزیزم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
زهرا جان کجایی!!! کاپشن معروف از چند جا پاره شد🙈 و از چند جا خراشیده و پوشت نازک شد.🙈 متاسفان ...

الهی عزیزم، حتما برو دکتر انشالله چیزی نباشه 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم