2777
2789
آخی بمیرم عزیزم حسابی کوفته شدی 😣 با اون کاپشنه ک مادرشوهرت شست ک نخوردی زمین کله ی هممون رو میکنه ...

همون تنم بود، باید چک کنم ببینم که پاره نشده باشه، کفشم که داغون شد، چرم جلوی یکی از لنگه ها کنده شد.

بعد پیام به شما، دیگه کمپرس یخ روی دماغم گذاشتم و استراحت کردم تا الان

خدا بهم رحم کرد جایی از بدنم نشکست. الان خونه ام. امروز مثلا میخواستم ساعت ۶ صبح برم دانشگاه و بعدش ...

یه صدقه برای خودت کناربزارخداروشکراتفاق بدتری نیفتاد اره خوب کردی استراحت کن ولی دخترببشترمواظب خودت باش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون، هدانا جان. ممنون از دلسوزی و مهربونی ات❤، دما منفی دو بود و همه جا تاریک بود، ساعت ۶ صبح کسی ...

عزیز دلم 😘😘😘😘😘 انشالله همیشه سلامت باشی

امروز به نیتت سوره حشر خوندم ودعا کردم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دیروزیکم لکه دیدم دوباره ول شد ، دکترم رو انتخاب کردم ولی هر چی زنگ میزنم جواب نمیده نوبت هاش هم جال ...

یه سر برو اگه میتونی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

منم پسرم  ۵ ماهش بود سرطان خون داشت دوام نیاورد . ولی خدا یه ماه بعد با وجود جلوگیری که داشتم خدا یه پسر بهم داد .الان ۶ سالش هست .دوران بارداری پر استرس و  ترس و دل شکستگی با گریه و اندوه زیاد داشتم .ولی بعد از بدنیا اومدن پسرم بعد از ۹ ماه ناراحتی به آرامش رسیدم و  با گذشت ۶ سال هنوزم نگرانم و آرامش واقعی ندارم و همیشه میترسم .البته الان یه پسر ۴ ماهه هم دارم که خدا رو شکر سالم  هست و خیلی دوستشان دارم . انشالله خدا دل همه تون رو شاد کنه مثل من . و اینکه بدون حکمت خدا هیچ اتفاقی نمی افته . به نظرم بعضی وقتا خدا میخواد یه چیزایی رو به آدم نشون بده چون ما هیچوقت فکر سرطان نبودیم و فقط برا دیگران می‌دیدیم تازه بعد از اون اتفاق فهمیدم ما هم جز دیگرانیم .و خدا بهترش رو جایگزین میکنه .خدا حاجت همه بده انشالله 

و خدایی که به شدت کافیست.... 

[=114234940]منم پسرم  ۵ ماهش بود سرطان خون داشت دوام نیاورد . ولی خدا یه ماه بعد با وجود جلوگیری که داشتم خ ...[/QUOTE]

😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢عزیزم اخه بچه پنج ماهه 

خدا بچه هاتو حفط کنه دعا کن من این یکیو سالم بغل بگیرم وبعدشم همیشه سلامت باشه منم اصلا فکز نمیکردم بچمو از دست بدم اخع خوب بود یهو نفسش گرفت   نمیدونم چرا همش حس میکنم اینو بغل نمیکنم خیلی ترسو شدم خیلی... مظلومیت بچم که پرکشید یادش دیوونم میکنه عصبی میشم 

سلام دوستانم امروز ساعت ۶ صبح، دویدم که به اتوبوس برسم، چند قدمی اتوبوس با صورت خوردم زمین تمام صو ...

سلام عزیزم ..انشاالله که زود خوب بشی عزیزم..خداروشکر باز بخیر گذشته عزیزم.مواظب خودت باش

[=114234940]منم پسرم  ۵ ماهش بود سرطان خون داشت دوام نیاورد . ولی خدا یه ماه بعد با وجود جلوگیر ...

هدانا جان عزیزم میدونم برات سخته فراموش کردن..ولی یه کم استرس و از خودت دور کن عزیزم ..انشاالله نی نی تو سالم بغل میکنی .خدا همیشه پشت و پناهت باشه انشاالله🤲🤲

[=114234940]منم پسرم  ۵ ماهش بود سرطان خون داشت دوام نیاورد . ولی خدا یه ماه بعد با وجود جلوگیر ...

درسته منم هنوز بعد از ۶ سال یادش آزارم میده .شاید باور نکنید وقتی این دوتا بچم بدنیا اومدن بیاد اون فقط گریه میکردم و همه فکر میکردن گریه خوشحالی هست تا چند روز اول فقط چهره اون رو میبینم تا کم کم عادت کنم . ولی ناشکری نمیکنم هیچوقت .واز خدا میخوام  بهم صبر بده 

و خدایی که به شدت کافیست.... 
درسته منم هنوز بعد از ۶ سال یادش آزارم میده .شاید باور نکنید وقتی این دوتا بچم بدنیا اومدن بیاد اون ...

سلام عزیزم..منم همیشه ترس از دست دادن عزیزامو داشتم..اصلا فکرشم نمیکردم که روزی بچم واز دست بدم 

درسته منم هنوز بعد از ۶ سال یادش آزارم میده .شاید باور نکنید وقتی این دوتا بچم بدنیا اومدن بیاد اون ...

خیلی ناراحت شدم حق داری هربچه جای خودشوداره انشا... پسراتودامادکنی ولی بدون ماازحکمت خدابی خبریم قسمت ماهم همین بوده منکه ندیدمش رفت هرنفسم دردشماکه حق داری ازش میخام بهت صبربده

نگواینجوری عزیزم انشا...صحیح وسالم بغلش میکنی انرژی منفی نده قرارنیست اتفاقای بدتکرارشه منوشماوبقیه بچه هاامتحانمون وپس دادیم خیلی هم امتحان سختی بود مطمئن باش بعدش برات راحتی پنج تن وقسم میدم که دلامونواروم کنه