2777
2789

اسامی ختم قرآن

۱ ملیسا جز دهم

۲ هدانا  جز سوم

۳ زیبا   جز سی

۴ غریبم  جز ششم

۵ مهرا جز چهارم

۶ دلشکسته جز هشتم

۷ فرشته  جز اول

۸ مصی ۷۰   جز پنج و بیست چهارم 

۹ باران  جز بیست نهم

۱۰ مریم ۱۹۸۳  جز نهم 

۱۱ ماریا  جز هفتم

۱۲ سعیده   جز دوم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

📣📣📣📣📣 سلاااام دوستای خوبم 🌹🌹🌹 خبر دارم چ خبری 💝💝💝😍😍😍 بی بی امروز صبحمه😉😉😉

هوررررررررراااااااا💃💃💃💃💃💃💃 مبارکت باشه عزیز دلم....🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹سوپرایز قشنگی بود تو روز عید... الهی تن خودت و نی نی جانت سالم...خیلی خوشحال شدم😃😃😃😃

پنجم رو اگه کسی بر نداشته بزار واسه من .. ممنون😍😍

خوبی عزیزم پنج فک کنم برداشته شد   چه خبر خوبی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خوبی عزیزم پنج فک کنم برداشته شد   چه خبر خوبی

سلام عزیز دلم... خوبم خدا روشکر ... تو چطوری ؟؟چکارمیکنی با بارداری😉😉😉  انگار دیدم ۵ خالی بود....اگه ۵ پر بود دیگه به عهده خودتون .. فرق نمیکنه عزیزم

من اصلا طاقت ندارم یک سال صبر کنم میخوام از ماه دوم اقدام کنم از همین فردا هم میرم دنبال آزمایش های ...

عزیزم حتما ازمایشات لازم رو انجام بده . 

من خودم بخاطر اینکه کاملا حال روحیم خوب بشه یک سال شد . از سه ماه بعد زایمانم اجازه بارداری داشتم .

انتظار زمانی سخته ک اقدام کنی و نتیجه نگیری قشنگم . 

این چیزیه ک من تجربه کردم عزیز دلم . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
هنوز شيرهايي كه براي فرشته ام دوشيده ام تو فريزه واقعا اي كاش منم ميرفتم

عزیزم این حرف ها رو نزن خدا نکنه..... تنها راه این که بهتر بشی اینه که کمی خاطرات رو از خودت دور کنی عزیزم...پاشو دست بزار رو زانوهات ..  یاعلی بگو و زندگیتو از نو بساز‌‌‌ .. بخدا این کارا بچه هی خوشگلمون رو ناراحت میکنه...انشالله همین ماه بی بی مثبت بعدی تو باشی...دنیا همیشه ی جور نیست روزهای شاد واسه ما هم‌میاد... 😘😘😘

اسامی ختم قرآن

۱ ملیسا

۲ هدانا  جز سوم

۳ زیبا   جز سی

۴ غریبم  جز ششم

۵ مهرا جز چهارم

۶ دلشکسته جز هشتم

۷ فرشته  جز اول

۸ مصی ۷۰   جز پنج و بیست چهارم 

۹ باران  جز بیست نهم

۱۰ مریم ۱۹۸۳  جز نهم 

۱۱ ماریا  جز هفتم

۱۲ سعیده   جز دوم 

۱۳ ایجهان  جز یازدهم

۱۴ ادینه  جز دوازهم

بچها ۱۵ نفر دیگه مونده، اگر تا اخر شب تعداد کامل نشد اگه موافق باشن یک نفر دیگه بیاد میشیم ۱۵ نفر نفری دو جز برداریم از شنبه یعنی فردا تا جمعه فرصت داشته باشیم دو جز بخونیم از شنبه هفته بعدم چله جدید شروع کنیم، بازم تابع نظر جمعیم

هوررررررررراااااااا💃💃💃💃💃💃💃 مبارکت باشه عزیز دلم....🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹سوپرایز قشنگی بود تو روز ع ...

ممنون ادینه جوونی 😍😍😍 بهترین اتفاق تو بهترین روز ... خدا مهربوووون خوب میدونه کی و کجا جواب دل ادمارو بده .. مخصوصا مادرایی ک فرشته هاشون اسمونی شدن💗💗💗 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲