2777
2789
مبارک عزیزم بسلامتی خطت پررنگ شد؟چندروزازموعدت گذشته؟

سلامت باشی عزبزم   دو روز 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم ا ماه کلی از این عکسها روانه تاپیک بشع

انشالله بزودی این عکس باران السا ارسام مریم ابوالفضل زیبا همه همه دوستای گلم بزارن، الهی آمین

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
توکلت بخدا عزیزم... انشالله هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد برات.... با دید مثبت برو استقبال نی نیت عزیز ...

مرسی عزیزم انشاالله شما هم به زودی خبر بارداری و زایمانتو بدی  بهمون😘

راستی دیشب میخواستم بهت بگم دکتر زارعان دقیقا جز دکترایی هست که هپارین رو قبول نداره و میگه ضررهای زیادی داره در مواقع خاص میده و به من حرف جالبی زد گفت کلا اسپرین و هپارین از هفته 13 از جفت رد میشن و برای جنین اگه قراره کاری بکنن میکنن قبلش تاثیری روی جنین ندارن.... 

ممنون مریم جان ..از دیروز تا حالا وقتی فهمیدم میشد با یه امپول آرشم و نجات داد.دارم دیونه میشم .میگم ...

عزیزم بی قراری نکن.... واقعا نمیشه بعضی چیزا رو مطمن گفت...منم گاهی میگم اگه زیر بار حرف دکترم نمیرفتم و ختم بارداری رو قبول نمیکردم شاید چیزیم نمیشد بچه بیشتر رشد میکرد بعدم سزارین میکردم که حین زایمان طبیعی از دست نره شاید بچم میموند و سالم بود.... ولی همه این حرفا شایده و اما و اگر اصلا معلوم نیست ....به خدا بسپر خودتو عزیزم....

عزیزم بی قراری نکن.... واقعا نمیشه بعضی چیزا رو مطمن گفت...منم گاهی میگم اگه زیر بار حرف دکترم نمیرف ...

عزیزم ممنونم ..انشاالله به سلامتی زایمان کنی 🤲🤲🤲عزیزم مارو هم دعا کن ..بخدا خیلی دلم گرفته ..میخاستم بهتر بشم.ولی دارم برمیگردم به روزای اولم