2777
2789

الهی عزیزم ماریا جان خدا به تنتون سلامتی بده و از این به بعد دلتون خوش باشه  چقدر چهره ی مهربونی داری و ناز خدا حافظ همسر مهربونت و پسر گلت باشه عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم دکتر منم گفت عکس و حذف کن ..ولی نمیدونم چرا نمیتونم  

نه حدفش نکن ولی کمتر نگاش کن اونا همیشه تو قلب ما هستن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم‌ی عکس دارم ازش بعد از یکهفته که آسمونی شد دقیقا مثه پسر شما...ولی بقدری صورتش خوشگله که حد و حسا ...

آدینه جان درست میگی ولی میدونی من از بس تنهام از بس درد رو درد اومده ک افسردگیم هی بدتر بدتر شده تنها ک میشم خودمم و اهنگ و عکساش و مدارک های پزشکی بچه هام انقدر گریه میکنم و از همه بدتر عذاب وجدانه ک برا بچه دومم دارم خدا لعنت کنه دکتر رو و خاک بر سر من ک بازم اصرار نکردم بیشتر دنبالش نرفتم وگرنه دیگه دومیم شاید از دستم نمیرفت من پر از دردم دردی ک هنوز اون قبلی خوب نشده یکی اضاف شده و رو هم تلنبار فقط منتظر یه تلنگرم سریع میشکنم 

انشاله دوباره شادی بر میگرده عزیزم منم عکسهای پارسال میبینم میگم وای چقدر شاد بودم حسرت اون روزها را ...

نمیدونم ..یعنی دوباره همون آدم سابق میشیم..من هر جا میرفتم با همه بگو بخند و شوخی ..همیشه میگفتن ماریا بیاد خوش میگذره باعث میشه ما بخندیم..ولی الان فکر کنم جایی برم باعث افسردگیشون بشم

سلام خانوما، خوبید؟

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

من اوایل سقطم اومدم تو تاپیکتون، باورم نمیشه الان 3 ماه و 10 روز از سقطم گذشته

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
آدینه جان درست میگی ولی میدونی من از بس تنهام از بس درد رو درد اومده ک افسردگیم هی بدتر بدتر شده تنه ...

عزیز دلم با خودت اینجوری نکن ... عکسا و مدارک پزشکیو جمع کن اهنگ غمگین گوش نده... من تمام اینا رو از سر گذروندم  ولی دیدم دارم به فنا میرم و به شوهرم ظلم میکنم هرچند منم مثه تو در ظاهر خودمو خوب نشون میدادم...عزیزم دلت تنگ میشه غمها بهت فشار میارن گریه کن خودتو تخلیه کن ولی خودت از عمد نرو سراغ غصه... بخدا این کارا نه تنها روی روح و روان بلکه رو جسم اثر بدی میزاره شاید بعدها نشون بده و خدای نکرده جبران ناپذیر باشه دور از جونت باشه فکر کردی سرطان و ام اس و هزار مرض دیگه چجوری به جون آدم میافته ؟؟؟همش  از غصه و ناراحتیه... بخاطر خودتو زندگیت تلاش کن... چند شب پیش داشتم به مامانم میگفتم  دعا خوندم که تو خواب ببینمش دلم میخواد خوابشو ببینم اینقدر دعوام کرد که نگو... گفت تو الانم مادری چرا داری بهش ظلم میکنی چرا داری اذیتش میکنی .. گفت اون جاش خوبه اگه تو بزاری...😐😐😐😐

بچه ها من فکر میکنم بچه هامم از من بدشون میومد و دوسم نداشتن اگه اینطور نبود حداقل یکیش میموند ولی همشون رفتن من با رفتن هر کدوم شکستم با هر ک بگید من حامله بودم تو فامیل ولی بچه های من رفتن ولی خدا شاهده انقدر ذوقشون کردم ولی اونا بد با من کردن دلم هیچ وقت دل نمیشه از اونروز ک اون فامیل گفته ک من نرم دیدن بچش روزی هزار بار تو یادم اومده تو خودم شکستم چقدر سخته اینقدر بغض داشته باشی