2777
2789
من همسرم یه شبایی میگه ساندویچ کوسه ماهی یا دریایی میخوری؟؟میگم نه تو رو خدا خیلی خسته ام😭میگه چه ر ...

خوشمزه هم هست ؟ بده بابا بره   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
خب مادرشوهرت خیلی زود ازدواج کرده وگرگه الان بچه بزرگش ۳۰ سالشه دیگه.. ااای شیطون از اون ناقلاها هس ...

اره زود ازدواج کرده و ناقلا نیستم والا ضایعن فقط مونده پیس پیس کنن   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همسرم چندبار بعد من آمد توی تخت و منو بیدار کرد، اصلا کار به خواهش اش نرسید، با اخم و غرغر قشنگ ش ...

پس من خیلی صبورم🤣 نمیزنم لهش کنم..همش غذاهای گزم میخوره و عاشق فلفل..میگم تو رو خدا کمتر گرمی بخور..با تعجب میگه چرااا مگه واسه سلامتیم بده!؟؟ میگم نه خیر واسه من بدبخت بده😭

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من همسرم چندبار بعد من آمد توی تخت و منو بیدار کرد، اصلا کار به خواهش اش نرسید، با اخم و غرغر قشنگ ش ...

باران والا شوهرت جرات نمیکنه وگرنه خیلی اهل دله 

پس من خیلی صبورم🤣 نمیزنم لهش کنم..همش غذاهای گزم میخوره و عاشق فلفل..میگم تو رو خدا کمتر گرمی بخور. ...

خب مریم جان پس تو کلا پسر میاری با این کارهای شوهرت

خوشمزه هم هست ؟ بده بابا بره    

من خیلی دوست دارم مخصوصا وقتی با هشت پا قاطی بشه یا با صدف..

من بارداری قبلیم همینجوری بودم شب شام صدف خوردیم همسرم ساعت ۳ صبح بیدارم کرد بعدم که باردار شدم و آخرم بچم نموند😔

من خیلی دوست دارم مخصوصا وقتی با هشت پا قاطی بشه یا با صدف.. من بارداری قبلیم همینجوری بودم شب شام ...

الهی عزیزم خدا دوباره بهت ببخشه و دلت شاد کنه کلا تو کار ساعت ۳ هستید ها 

اخه خودشونم ۴ تا برادرن خواهر ندارن

اولا ک خدا رو هزار مرتبه شکر بابت نداشتن خواهر شوهر دوما خونوادتن طبعشون گرمه ، شوهر منم خودش خفه میکنه با این چیزا و اصل ما زمستون و سرما نداریم در کل همیشه لباس خنک و بدون پتو

الهی عزیزم خدا دوباره بهت ببخشه و دلت شاد کنه کلا تو کار ساعت ۳ هستید ها 

🤣🤣🤣🤣اوایل ازدواجم اصلا شوک بهم وارد میشد الان عادی شده.

همسرم از نظر علمی تو هواپیمایی نخبه ست و واقعا بچه با استعدادیه میگم خداییش به اون قیافه مظلوم و درس خوندت نمیومد انقد فلان شده باشی🤣🤣🤣

اولا ک خدا رو هزار مرتبه شکر بابت نداشتن خواهر شوهر دوما خونوادتن طبعشون گرمه ، شوهر منم خودش خفه می ...

من اینجوری نیستما ..سرمایی هستم چون سفید و بورم زود سردیم میشه آب دهنم راه میوفته..همسرم طبعش گرمه

اولا ک خدا رو هزار مرتبه شکر بابت نداشتن خواهر شوهر دوما خونوادتن طبعشون گرمه ، شوهر منم خودش خفه می ...

جاری هم یه اعجوزه ایه که صد رحمت به خواهر شوهر.

خواهر شوهرا اغلب مهربونن

🤣🤣🤣🤣اوایل ازدواجم اصلا شوک بهم وارد میشد الان عادی شده. همسرم از نظر علمی تو هواپیمایی نخبه ست ...

از همینا باید بترسی بچه درسخون ها شوهر منم کلا رتبه های برتر بوده و بهترین دانشگاه و ... بعد یه حرکت های میزنه میگم خونوادت در جریانن انقدر منحرفی   

من اینجوری نیستما ..سرمایی هستم چون سفید و بورم زود سردیم میشه آب دهنم راه میوفته..همسرم طبعش گرمه

ما خیلی گرمایی هستیم هر دو ولی دوتامون سفید هستیم