2777
2789

تو تا چند روز الویه رو تو یخچال نگه میداری؟؟؟

من خودم نهایت تا ۲۴ ساعت بعد میخورم اونم سس نمیزنم که الویه دیرتر فاسد بشه.. ولی همسرم تا ۳ روز هم باشه میخوره انقدر دوس داره البته سس نمیزنیم 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهنماییت کنم؟؟؟سرخابی😁😁😁😁بنفششم دارم😂😂😂کلا کلکسیون رنگا رو دارم گرم سرد مرده زنده ترکیبی .. ...

همینه کربلایی خودش پیشقدم میشه برا آشتی   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
به نظرت چی باشم بجز یخچال... 🤔🤔🤔🤔 البته فعلا .. یخچالم تا بعد ببینم‌اخلاق رفتارش درست ...

نه هیچ وقت با نداشتن رابطه همسرتو تنبیه نکن ..جدی این نصیحت خواهرانه رو از من بپذیر..بینتون فاصله میوفته

تو تا چند روز الویه رو تو یخچال نگه میداری؟؟؟ من خودم نهایت تا ۲۴ ساعت بعد میخورم اونم سس نمیزنم که ...

منم نگه نمیدارم زیاد نهایت بمونه برا فردا ناهار خودم ک تنهام 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اینطوری نگو عزیزم...من شهریور 97 پسرم پرکشید ولی زخم زخمه جاش میمونه ...اگه ما همدیگه رو نفهمیم که ه ...

خدا ب دلت صبر بده عزیز دلم . باردار نشدی عزیزم ؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

فک کنم پست مریم جانه  مریم بارداره و هفته های اخر   انشالله بسلامت فارغ بشن🙏🙏🙏

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه هیچ وقت با نداشتن رابطه همسرتو تنبیه نکن ..جدی این نصیحت خواهرانه رو از من بپذیر..بینتون فاصله می ...

عزیزم  اینجوری که تنبیه ش نمیکنم 😂😂😂یادته گفتم صدامو و چشامو ی جوری میکنم‌که خودش میره به قهقهرااا.. همونجوری میکنم‌دیگه خودش از یادش میره ...😂😂😂البته شوخی میکنم‌بخندیم.. موافقم با حرفت ..‌ خود شوهرم خیلی به رابطه اهمیت میده منظورم اینه که تا از لحاظ روحی خواهان نباشم طرفم نمیاد .. متنفره که بخواد خودشو تحمیل کنه وقتی من مایل نباشم...

@_آدینه_    کربلای برات از اینکارا میکنه ، ببین یه شیر نر چجوری کدبانو کردم

افرین  برا چین اینا  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

با اجازه مریم جون من جواب سوال مصی رو میدم.

مریم جون پسرشو از دست داده ولی فک کنم بعد ۵ ماه باردار شده و الان خداوند بهش یه گل دخمل هدیه داده.آخرای هفنه ۳۷ هست به سلامتی و دل خوش زایمانش نزدیکه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

@_آدینه_    کربلای برات از اینکارا میکنه ، ببین یه شیر نر چجوری کدبانو کردم

صد سااااال....😂😂😂آفرین به تو بابا ما باید پیش تو لنگ‌بندازیم... تو ۱۰ سال زندگیمون فقط یبار سبزی پاک کرد یبار هم لوبیا... همین... کلا امیدی ندارم کمکم‌کنه... ثابت شده ست به من😁😁