💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کنم پست مریم جانه مریم بارداره و هفته های اخر انشالله بسلامت فارغ بشن🙏🙏🙏
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
نه هیچ وقت با نداشتن رابطه همسرتو تنبیه نکن ..جدی این نصیحت خواهرانه رو از من بپذیر..بینتون فاصله می ...
عزیزم اینجوری که تنبیه ش نمیکنم 😂😂😂یادته گفتم صدامو و چشامو ی جوری میکنمکه خودش میره به قهقهرااا.. همونجوری میکنمدیگه خودش از یادش میره ...😂😂😂البته شوخی میکنمبخندیم.. موافقم با حرفت .. خود شوهرم خیلی به رابطه اهمیت میده منظورم اینه که تا از لحاظ روحی خواهان نباشم طرفم نمیاد .. متنفره که بخواد خودشو تحمیل کنه وقتی من مایل نباشم...
@_آدینه_ کربلای برات از اینکارا میکنه ، ببین یه شیر نر چجوری کدبانو کردم
افرین برا چین اینا
@_آدینه_ کربلای برات از اینکارا میکنه ، ببین یه شیر نر چجوری کدبانو کردم
صد سااااال....😂😂😂آفرین به تو بابا ما باید پیش تو لنگبندازیم... تو ۱۰ سال زندگیمون فقط یبار سبزی پاک کرد یبار هم لوبیا... همین... کلا امیدی ندارم کمکمکنه... ثابت شده ست به من😁😁