2777
2789
دوستم توی دادگاس اون ماجرارو تعریف کرد، اقای دکتر دوسال دچار جنون ادواری شده و دوسالم هست که با همسر ...

ای وای چه وحشتناک همون دیروز میخاستم بگن قضیه خیانته ولی خانم دکتر بگو اقا رو میاره خواهرش هم میاره 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای چه وحشتناک همون دیروز میخاستم بگن قضیه خیانته ولی خانم دکتر بگو اقا رو میاره خواهرش هم میاره& ...

ما دوساله از گنبد اومدیم گرگان از هم  دور شدیم من اصلا نمیدونستم با هم مشکل پیدا کردن یا حداقل در ظاهر چیز دیگه ای بودن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام گلی، عزیز با خانوادم که نمیشه اونا از افسردگی می ترسن نمیشه، دوستام ازم دورن ، همسرمم هم اهل اح ...

بیا اینجا هر چه می خواهد دل تنگت بگو😁هیچ کس ناراحت نمیشه تو خیلی غمت تازه ست..ما همگی تو روزایی که داغمون خیلی تازه بوده اومدیم حرف زدیم ناله کردیم گله کردیم گریه کردیم..پیش کساییکه میفهمن امیدت یهو ناامید بشه چه حالیه!!

این که احساساتتو روی کاغذ هم بنویسی خیلی خوبه بعدا پاره شون کن..

فقط تو خودت نریز بیا حرف بزن 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
لیا ادینه جون مامان اراد باران مریم  ارسام و دنیا جون سوره فجر به نیت همتون خوندم دوستای گلم حا ...

فدات بشم‌مهربون ... انشالله بزودی برای هممون... با لبی خندون و دلی خوشحال بیایم تاپیک🌹🌹🌹🌹🌹

وای مریم جونم دردت بجونم خواهری، شرمنده عزیزم، خیلی متاسفم

دور از جون عزیزم.دشمنت شرمنده باشه..گفتم اشک منو دراومد بعد از ۵ ماه و نیم منظورم این نبود که بعد این مدت گریه نکرده بودم! منظورم این بود بعد ۵ ماه و نیم حتی با خوندن چند تا جمله احساسی از یه مادری که با من درد مشترک داره اشکم بی اختیار میاد چه برسه به تو که تازه ۴۰ روز گذشته..از خودت انتظار بیش از حد نداشته باش..تو هنوزم عزاداری و حق داری که با این غم کنار نیومده باشی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
الهی من قربون مهربونیتون بشم، خدا رو شکر که شما رو دارم هر چند مجازی ولی خدا می دونه هیچکی مثل شما ن ...

اینطوری نگو عزیزم...من شهریور 97 پسرم پرکشید ولی زخم زخمه جاش میمونه ...اگه ما همدیگه رو نفهمیم که هیچکس رو دیگه نداریم.... با نوشته های همتون هربار اشک میریزم ... درک میکنم تک تک از دست دادن هاتونو با همه قلبم.... به هم میگیم قوی باش به هم میگیم عذاب نکش به هم میگیم تقصیر تو نبوده ولی تک تکمون همین احساسات رو داریم و داریم غم میخوریم...باید به هم انرژی بدیم که بتونیم ادامه بدیم....

وای ملیسا  بهش بگو من نمتونم مامانت تحمل کنم بهم استرس وارد میکنه  خیلی ناراحت شدم شوهرت چ ...

کلن اخلاقش همینه خدانکنه بفهمه ی مشکلی داریم دیگه ول نمیکنه.شوهرم میگه بهش محل نده ولی سخته برام

نه ندیدمش کنارم گذاشتنش اما دکتر گفت صورتتو برگردون گرماشو حس میکردم 😢اما حتی نتونستم دستمو ببرم سم ...

وای خدای من قلبم تیر کشید از گفتن گرمای تنش...منم ندیدم پسر قشنگمو...فقط یه عکس سونو سه بعدی دارم که قایمش کردم پشت قاب عکسها دیگه بیشتر وقتا که تنها میشم بغلش میکنم میذارم رو قلبم باهاش حرف میزنم....هر تیکه اتاق این بچه رو که میخرم برای پسرم غم میخورم که نیست که اون ازینا نداشت اون ازین وسیله ها نداشت....

وقتی شوهرت نبود و اذیت کرد خودتو بزن به بدحالی زنگ شوهرت بزن بگو اینقدر غر زد بدحال شدم    ...

این کارم بکنم شوهرم میگه شلوغش نکن. دیگه سعی میکنم کمتر بشینم پیشش امروز کامل تواتاقم بودم خودشم فهمید چقدرازش ناراحتم ولی فایده نداره. توروخدا باقلب پاکت برا بچم دعا کن سالم وسلامت بیاد اگه قسمته.نمیخوام دیگه سرافکنده باشم پیش اینا

دوستم توی دادگاس اون ماجرارو تعریف کرد، اقای دکتر دوسال دچار جنون ادواری شده و دوسالم هست که با همسر ...

وای بیچاره خونواده دخترا داغ بچه هاشون یه طرف حرف وحدیث خیانتم هزار طررف  کاش مرده جور دیگری  برخورد میکرد  بد کرد خیلی بد کرد

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
این کارم بکنم شوهرم میگه شلوغش نکن. دیگه سعی میکنم کمتر بشینم پیشش امروز کامل تواتاقم بودم خودشم فهم ...

انشالله بسلامتی میاد بغلت 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

دوستان من هنوز پریود نشدم  بی بی هم نزدم