2777
2789
الهی من قربون مهربونیتون بشم، خدا رو شکر که شما رو دارم هر چند مجازی ولی خدا می دونه هیچکی مثل شما ن ...

عزیزم این غم همیشه تازه هست برا ماها و هیچ زمان از یاد نمیره هیچکس جز همدردت درک نمیکنه من پسرم خرداد ۹۶ از دست دادم ولی اگه دیدی باشی وقتی حرف میزنم انگار تازه هست پس بیا اینجا هر چقدر میخای حرف بزن تو دل ک میمونه دور از جونت ادم بدتر عقده مبکنه شوهرامون هم هر چقدر بفهمن هیچ زمان نمیتونن اون چیزی ک تو دل و ذهن ماهاست درک کنن و ببشتر منطقی نگاه میکنن از خدا میخام بزودی دلت شاد کنه ک غم انتظار و دردت یکم کمرنگ بشه و جای پسرت سبز بشه .

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی خدا برات نگهش داره، شکر خدا. من بچه ندارم عزیز کلا تجربه اولم بود اصلا تا حالا حس مادرا نمی فهمی ...

الهییی عزیزم😔😔😔 کاملا درکت میکنم منم بچه ای ندارم و تجربه اولم بی نتیجه

اما کلا بچه های اطرافمو تا قبلش خیلی دوست داشتم وقتی پسرم پر کشید خیلی گوشه گیر شدم و از بچه ها متنفر .

تا ی مدت تنها میرفتیم مزار پسرم و باهاش کلی حرف میزدم و گریه میکردم . 

اما چون مزار خانوادگیه بعد یمدت همه با هم میرفتیم و من میرفتم پیش پسرم ک بالا سر پدر همسرم بخاک سپرده شده . . دو تا دختر برادر شوهرم میان باهاش حرف میزنن سنگشو میبوسن و دلداریم میدن اوایلش خیلی برام سخت بود . اما الان اونا بهترین دوستای منن با اون قلب کوچیکشون خیلی میفهمن حتی از بزرگترا ک ..... نگم براتون . هر موقع ک میرن براش گلدون گل میبرن حتی ازم نظر میخوان و گاهی هم کوچیکه خیلی شیرین زبونه پیش ❤ارتا❤ میشینه بعد میگه زن عمو کی یه نی نی میاری باهاش بازی کنیم .❤❤❤ 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
الهی من قربون مهربونیتون بشم، خدا رو شکر که شما رو دارم هر چند مجازی ولی خدا می دونه هیچکی مثل شما ن ...

نگواینجوری عزیزم براماهاهمیشه تازس من  به شخص ناراحت نمیشم چون صدبارخوردشدم بیشترازسیاهی که برام رنگی نیست الانم همه زندگیم سیاه باورت میشه لباس رنگی میپوشم زجرمیکشم بیشترمشکی میپوشم میگم هنوزعزادارم نمیدونم چرااینجوریم الان ۵ماه ولی انگاردیروزبوده

وااای خدا به داد بچه ها برسه..گویا داشتن جدا میشدن و همسر خانم دکتر راضی به جدایی نبوده و ...اختلاف ...

بله ماجراشو کامل فهمیدم عزیزم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزم این غم همیشه تازه هست برا ماها و هیچ زمان از یاد نمیره هیچکس جز همدردت درک نمیکنه من پسرم خردا ...

اره گلم واقعا من از حرفات فک میکردم شما هم تازه از دست دادی،

ممنون عزیزم، انشالا شما هم بزودی دلت شاد شه گلم.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
الهییی عزیزم😔😔😔 کاملا درکت میکنم منم بچه ای ندارم و تجربه اولم بی نتیجه  اما کلا بچه های اط ...

عزیزم شما هم نفستو ندیدیش؟ سر خاکش میری آروم میشی؟ 

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
من یکبارش کورتاژ بود و یکبارش عمل باز ک جنین سالم اوردن بیرون لعنت به همون کورتاژ ک باعث شد بچه بعدی ...

یعنی چی کورتاژ باعث چی شده  یعنی 😥😥😥آرسام جون  میشه توضیح بدی لطفا

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
عزیزم شما هم نفستو ندیدیش؟ سر خاکش میری آروم میشی؟ 

نه ندیدمش کنارم گذاشتنش اما دکتر گفت صورتتو برگردون گرماشو حس میکردم 😢اما حتی نتونستم دستمو ببرم سمتش . فقط ی لحظه وقتی دکتر رفت داشتن از رو تخت میزاشتن رو ترازو برگشتم .

البته هفته بعدش ک رفتم پیش دکتر کلی بهش غر زدم ک چرا نذاشتی ببینمش اونم گفت ک از حال نری و ذهنیتی ازش نداشته باشی همین طورم شد.

واااای ک هیچ وقت اون لحظه از یادم نمیره💔💔  

بعدش ک رفتم پیشش گفتم کاش صورت نازتو میدیدم یا اینکه اون لحظه هم نمیدیدم چون هر لحظه مرورش میکنم. وقتی داشتم میرفتم پیشش دلم داشت از جاش کنده میشد و وقتی پیشش بودم دلم نمیخواست برگردم اما الان یکم ارومترم . 5آذر یکساله ک پسرم بخاک سپرده شده 😔

عزیز دلم هم داغت تازه است .اما خدارو شکر کنیم ک جسممون سالمه و قرار نیست این اتفاق مجدد تکرار شه . بزودی با ناراحتی روحمون هم کنار میایم اما نمیشه حذفش کرد واقعیتیست . . حداقل با یه تو دلی دیگه دلمون اروم میگیره . بزودی زودی ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
اگه میشه بگو ما رو هم از کف بیرون بیار    

دوستم توی دادگاس اون ماجرارو تعریف کرد، اقای دکتر دوسال دچار جنون ادواری شده و دوسالم هست که با همسرش اختلاف داشته و خانم دکتر طلاق میخواسته اقای دکتر طلاقش نمیداده، مثل اینکه تو این فاصله خانم دکترم با کسی اشنا شده بازم خدا عالمه، اون روزم کسی به شوهره خبر میده که اون اقا تو خونه با همسرشه شوهرهم با قمه میره خونه خواهرزنشم حضور داشته خواهر زنه تا شوهر خواهرش وارد میشه شروع میکنه به سروصدا که خواهرش و اون اقا بفهمن  اون اقا که به اصطلاح دوست خانومه هست پا به فرار میزاره اقای دکترم اول خواهرزنشو میکشه بعد به همسرش حمله میکنه قمه رو از ناحیه شکم دارد میکنه میکشه تا بالا کل سینشو شکمشو شکافته به طرز فجیح کشته میشه خودش زنگ میزنه به پلیس همچنین همسایها تو این فاصله خودش قرص برنج میخوره باز حالا پشیمون میشه یا از زرنگیش که بتونه از جنون ادواریش استفاده کنه قرصو بالا میاره میبرنش بیمارستان مثل اینکه دیروز یا امروز خودشم میمیره، چون اگر زنده بود جنون ادواریش ثابت میشد دیگه اعدام نداشت

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
یعنی چی کورتاژ باعث چی شده  یعنی 😥😥😥آرسام جون  میشه توضیح بدی لطفا

عزیزم من بخاطر خطای پزشکی ک گفتن بارداری دومم پوچه بیمارستان بستری شدم ۷ دوز دارو زیر زبونی و واژینال گرفتم ولی فقط خون بدنم از دست میدادم از رحم خونریزی نمیکردم و بردنم اتاق عمل چون دهانه رحمم باز شده بود نمیدونم چکار کرد دکتر تونست جنین اینا بیرون بیاره و در اخر کار بخاطر جفت باز کورتاژم کرد و اونجا فهمید ک پوچ نبوده و جنین بوده ک متوجه نشده هیچ زمان ازش نمیگذرم خدا لعنتش کنه بارداری دومم بهن ماه بود و من باز فرودین حامله شدم هنوز رحمم خوب نشده بود چون کورتاژ کلا رحم تراش میدن و دستکاری هنوز جوش نخورده بود ک من باردار شدم و رحمم انگار دکتر میگفت لیز بوده بخاطر کورتاژ جنین تو لوله لانه گزینی کرده بود و باعث پارگی لوله شد و یکی از لوله هام از دست دادم .

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......