2777
2789
بعضیوقتا ادم فک میکنه این ادما از عمد اینجوری میگن!!برای منم ازین برخوردا پیش اومد....البته من بدبین ...

من که برام مهم نیست کی چی میگه حرف مردم همیشه هست این نباشه چیز دیگه ای واسه گفتن پیدا میکنن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه باران جون هم چندبار سابقه داشته؟فک گردم یه بار بوده وای من خیلی خنگم همه رو یادم.میره ببخشید بچ ...

نه منو باران یکدفعه سقط داشتیم

ازمایشات انتقادی نه قلبش معلوم نشد اما دکتر زایمانم می گفت چون از نظر من سالم بوده مشکل خاصی نبود پ ...

حتما ازمایش های اون بارداری رو ببر دکتر پریناتالوژیست ببینه با دکتر ژنتیک هم مشورت کن ...تمام ازمایش های مربوط به علت این موضوع مثه انعقادی و عفونت ها و لوپوس و ...رو بده جواب پاتولوژیه جفت اگه بیمارستان گرفتن ازت برو بگیر....و به نظرم زیر نظر یه دکتر پریناتال باردار بشو که خیالت راحت باشه.... با دل قرص برو جلو و اقدام کن انشاالله که هیچوقت برات تکرار نمیشه عزیزم

یه دوستم زنگ زد امروز میخواد سقط عمدی کنه میگه میتونی به خواهر شوهرت بگی برام کاری کنه گفتم نه عزیزم شرمنده دلم براش سوخت ولی نمیتونم همچین کاری بکنم این سومیشه سه تاشو ببخشید با کاندوم باردارشده، یا کاندم سوراخ بوده یا دراومده 

یه دوستم زنگ زد امروز میخواد سقط عمدی کنه میگه میتونی به خواهر شوهرت بگی برام کاری کنه گفتم نه عزیزم ...

خیلی خطرناکه سومین سقط عمدی....بهش بگو ممکنه بعدا برای بچه دار شدن به مشکل بربخوری...شوخی که نیست...

خیلی خطرناکه سومین سقط عمدی....بهش بگو ممکنه بعدا برای بچه دار شدن به مشکل بربخوری...شوخی که نیست...

نه عزیزم دوتاش بدنیا اورده میگه سومی دیگه نه سر دومی میخواست سقط کنه نزاشتیمش ولی سومی میگه نمیخوام

حتما ازمایش های اون بارداری رو ببر دکتر پریناتالوژیست ببینه با دکتر ژنتیک هم مشورت کن ...تمام ازمایش ...

از راهنمایی کاملت متشکرم گلم، راجع به پاتولوژی جفت چیزی بهم نگفتن حتی آزمایش ها و سونوهامم ندادن، از شما هم اینطور بوده؟

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
نه عزیزم دوتاش بدنیا اورده میگه سومی دیگه نه سر دومی میخواست سقط کنه نزاشتیمش ولی سومی میگه نمیخوام

اها...خب شاید شرایطش رو نداره بنده خدا... من هیچوقت کسی که میگه میخوام سقط کنم با اینکه بچمو از دست دادم سرزنش نمیکنم...چون زندگیه هرکس یه جوره...

انشاالله هرچی خیره براش پیش بیاد....

بچه اولش دانشگاه میرفتیم تازه یکماه بود ازدواج کرده بود با کاندوم باردارشده بود میگفت سوراخ بوده دومیش بعد دوسال باردارشد اونم کاندوم دراومده بود ، این دفعم میگه کاندوم دراومده گفتم بابا جنس اسپرم و تخمکتون شما چیه حتما اصله اصله واسه ماها جنسش چینیه و فیکه  

از راهنمایی کاملت متشکرم گلم، راجع به پاتولوژی جفت چیزی بهم نگفتن حتی آزمایش ها و سونوهامم ندادن، از ...

نه حتما برو بگیر تو بیمارستان ازت گرفتن؟ تمام ازمایش ها و سونو ها کارت دکتر اون دفعه تمام چیزهاییکه مربوط به اونبار بود رو یک جا داشته باش ازمایش های قند و تیرویید و کلا هرچی که دادی ...هر کدوش ممکنه کمک کنه برای فهمیدن علت اون اتفاق عزیزم

بچه اولش دانشگاه میرفتیم تازه یکماه بود ازدواج کرده بود با کاندوم باردارشده بود میگفت سوراخ بوده دوم ...

😄😄😄 یه دوستای منم دوتا بچه داره هردوش ناخواسته با پیشگیری به وجود اومدن 😄😄تازه یه فامیلای دورمون که قرص میخورد و حامله شد اون دیگه اسپرم و تخمکش فعال بودن