2777
2789
خیلی یادت میوفتادم و برای بارداریت دعا میکنم.دوست دارم اگه باردار شدی به امید خدا و مایل بودی بهمون ...

نه عزیزم هنو نیومده تو دلم .. اما کم کم دارم حسش میکنم ❤❤❤❤ وصال نزدیکه❤❤❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبی عزیزم اینجا داره بسوی انرژی مثبت میره عزیزم ما باهم  وبا دعای هم واینکه به خدا نزدیکتر شدی ...

ممنونم هدانا جان . این عالیه💪💪💪 ک ب سمت انرژی مثبت میره ❤❤❤❤❤... اما اینطور ک میگی فقط خدا خدا گفتن تا الان لفظی بوده و داره ب اون حس واقعی میرسه بازم خوبه .🙏🙏🙏🙏 

انرژی مثبت تاپیک جدید میطلبه عزیز دلم . 

این تاپیک یاد اوره روزای ((درد و ناراحتیه)) ک الان حتی ب شخصه دوست ندارم این حرفارو تایپ کنم چ برسه ب زبون بیارم. بازم صلاح رو خودت میدونی عزیزم😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ممنون عزیز دلم ❤❤❤❤ منم همیشه بیادتونم .  من از روزای اول تو این تاپیک بودم  روزایی ک ش ...

میفهمم چی میگی..دقیقا من خودم سعی کردم اینکارو برای مهرک جان انجام بدم و کمکش کنم تا یه جایی هم موفق بودم ولی بعد دیدم بعد از یکی دو ماه بازم همون وضعیته دیگه حس کردم من از ته چاه پر از درد دارم خودمو میکشونم و دیگه چیزی نمونده کامل بیام بیرون ..ولی با این احساس که بخوام به مهرک جان کمک کنم و دوباره به ته اون چاه افسردگی و درد و رنج کشیده بشم دیگه گفتم من نمیتونم..کاملا درست میگی تو این مسئله پیش آمده برامون تنها کسی که مهمه اول خودمونیم و تنها کسی هم که میتونه کمکمون کنه فقط خودمونیم🌷🌷🌷🌷

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
نه عزیزم هنو نیومده تو دلم .. اما کم کم دارم حسش میکنم ❤❤❤❤ وصال نزدیکه❤❤❤❤❤

بزودی باردار میشی و به سلامت بچتو بغل میگیری قلبم واست روشنه..به خاطر همین همش جلو چشام بودی و یادت بودم😍😍

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بزودی باردار میشی و به سلامت بچتو بغل میگیری قلبم واست روشنه..به خاطر همین همش جلو چشام بودی و یادت ...

حتما همین طوره💪❤💪❤ .. ممنونم عزیزم دلم .. و همچنین ❤❤❤ 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزم سالگرد دخترشون ابان ماهه  😔

عزیزم برای منم دعا کنید ، من فعلا یه ختم دیگه برداشتم میترسم نتونم بخوونم 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

بچه ها کسی از مهرا خبری نداره؟

من توی صفحه خودم در خواست دوستی مهرا رو امروز مجددا دارم.

نگران شدم، چند روز پیش که بود، بعدش نبود و حذف شد، اما امروز دوباره دیدم.

میگم نکنه من اشتباه دیدم و اصلا چند رو پیش حذف نکرده بوده.البته دیروز هم درخواست دوستی ندیدم. اما امروز دیدم.

بچه ها کسی از مهرا خبری نداره؟ من توی صفحه خودم در خواست دوستی مهرا رو امروز مجددا دارم. نگران شدم ...

سلام عزیزم‌خوبی؟؟ فکر نمیکنم اشتباه دیده باشی... 😐😐😐 اگه کسی شمارشو داره باهاش تماس بگیره 

۱.دنیا۷۴(الهام)

2.باران

3.مریم(mary_ryan)

4.آرسام

5.سعیده

6.مامان آراد

7.لیا۹۸

8.آدینه

9.هدانا

10.فرشته

11.زیبا

12.نیلو

13.ابوالفضل

14.مریم۱۹۸۳

15.دلشکسته

۱6.رها

17.تنها۹۶

18.نیلوفر

19.السا(آذر)

20.مهرا

۲۱.مونا۶۵۶۴

۲۲.آوین

۲۳.کارو۸۹

۲۴.مصی۷۰

۲۵.پریناز

بچه ها کسی از مهرا خبری نداره؟ من توی صفحه خودم در خواست دوستی مهرا رو امروز مجددا دارم. نگران شدم ...

عزیزم من مهرا تو گروه جدب هستیم تو واتساپ امروز انلاین بود اونجا

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم