2777
2789
ااااچقدر گیر میده!شوهرم که خوابه ساعت ۱۰ خوابید پسرمم که زود خوابید.. ولی در کل همسرم گوگولیه   ...

خوش بحالت چه خوب 

وای شوهر من خیلی سخت گیره 

بعضی وقتا حوصله ندارم میرم میخوابم مث بچه ها گیر میده مسواکت رو زدی صورتت رو با صابون شستی ابرسان زدی به پوستت ؟ 

وای الان نیس اینقدر راحتم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟؟؟شغل پدرت این بوده.. خدا رو شکر که تخصص همسرم هواپیماست و با اینکارا کار نداره من اصلا مغزم کش ...

اره،

خود شرلوک هولمز بوده، فقط پدر ما در آمد با قانون های سخت توی خونه.

ما حق نداشتیم تنها بیرون بریم، بدون پدر و مادر که اصلا و ابدا. حق نداشتیم تنها توی خونه بمونیم. 

من حتی وقتی کارم رو توی دانشگاه شروع کرده بودم، روزی دوبار رنگ میزد که مطمئن بشه کجام و حالم خوبه.

من هم کم کم جواب تلفن های بابام رو نمی دادم تا عادت کنه.

ازدواج هم کردم اوایل مدام زنگ میزد و سوالهای عجیب و غریب میپرسید، کلا کچلم کرده بود😅😅

خدا رو شکر همسرت بازرس جنایی خانواده نیست

الان اینقدر راحت همه چی خوردم روی میز ول کردم 

شوهرم بود نابودم کرده بود مگه میذاره یک لیوان نشسته بمونه همش غر میزنه بشورشون خونه رو مرتب کن 

وسواس داره 

دوستای عزیزم من برم بخوابم.. خیره سرم فردا صبح باید برم مدرسه... السا اگه بخاطر چیز کفتار از کار بیک ...

شبت خوش عزیز دلم 

برو بخواب انشالله صبح سر وقت بیدار میشی 

من هیچ جوری نمیتونم قبول کنم طلسم و دعا بتونه جون یک بچه رو بگیره  اخه خدایی که جون میده چطوری ...

منم اصلا تو مخیله ام نمیگنجه..ولی اینی که بهت گفتم افراد مدیوم قدرت های فراانسانی دارن و خیلی خیلی تعدادشون کمه و به خصوص مسلموناشون فقط با اسما الهی گره گشایی میکنن.تعدادشون خیلی کمه و اغلبشون کسی رو نمیبینن و با هر کسی حرف نمیزنن ولی مشکلت رو میتونن بفهمن که مثلا کدوم قسمت از بدنت مشکل داره و باید درمان بشه از طریق هاله های انرژی میبینن و جون شیادی تو این کارا زباده این آدما کم یاب هستن و یک ریال هم نمیگیرن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اول و آخر نداره عزیزم مهم اینه برای همه خونده میشه با چند روز تفاوت 

والا برا من که قبلا اصلا مهم نبود یعنی الانم کلا میگم خدا باید نظر کنه ولی پاس و مری که میگن اینجور دعاها خیلی جواب میده معتقد شدم

آدم درمونده به هر چیزی زود معتقد میشه

اره، خود شرلوک هولمز بوده، فقط پدر ما در آمد با قانون های سخت توی خونه. ما حق نداشتیم تنها بیرون ب ...

اوه اوه چه سخت گیر 

بابای منم سخت گیر بود خدایی 

میرفتم عروسی دوستام میگفت  ساعت ده شب خونه باید باشی دایم هم زنگ میزد 

میگفتم بابا تازه عروسی از ساعت ده شروع شده هنوز شام ندادن میگفت بمن چه باید ساعت ده شب خونه باشی 

ولی من همیشه کار خودم رو میکردم 

دیر برمیگشتم بعد میرسیدم خونه اینقدر غر میزد چشم غره میرفت حد نداشت 

اخی الان اینقدر دلم برای همون رو نق های زمان مجردی ام تنگ شده 

البته الان شوهرم جانشین بابام شده 

الان اینقدر راحت همه چی خوردم روی میز ول کردم  شوهرم بود نابودم کرده بود مگه میذاره یک لیوان ن ...

دقیقا میخواستم بگم وسواس داره و حتما خودش هم وسواسش از اضطراب و استرس زیادش میاد که حالا درونشه و سعی میکنه نشون نده.به هر حال سختی کشیدن تو غربت و جنگیدن برای زندگی بهتر سراسرش استرس داره و بعدم مشکلات بچه و ..شاید به ظاهر براش مهم نباشه ولی از ناراحتی تو رنج میکشه اینا همه باعث اضطرابه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
منم اصلا تو مخیله ام نمیگنجه..ولی اینی که بهت گفتم افراد مدیوم قدرت های فراانسانی دارن و خیلی خیلی ت ...

اره ولی تعدادشون خیلی کمه