2777
2789
ادم همین چیزا رو میبینه بیشتر داغون میشه

عزیزم  خودت  متوجه  مریصی پسرت نشدی خوب شیر میخورد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هدانا خوبی

شما خوبی عزیزم  

گریه کن سبک شی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
تو شکمم مرد.مریضیش خیلی حاد بود

ببخشید عزیرم نمیدونستم 

سنو انومالی نشون داد یا چی 

دکتر گفت علتش چه میتونه باشه 

ازش آزمایش نگرفتن

۷ ماهگی متوجه شدم.گفتن این بچه زنده نمیمونه بدنیا بیاد فوری میمیره 

ختم بارداری دادند ؟؟

اره سونو نشون داد.گفتن علتش نامشخصه

نه ازش ازمایش نگرفتن.سزارین شدم بعدشم بچمو خاک کردیم

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
شما خوبی عزیزم   گریه کن سبک شی

من دارم اینا رو مینویسم فقط با گریه .دوست دارم یه جا هیچ کس نباشه داد بزنم گریه کنم .بخاطر پسرم فقط شبا و روزا نیست گریه میکنم. گریه آدمو سبک میکنه

اره سونو نشون داد.گفتن علتش نامشخصه نه ازش ازمایش نگرفتن.سزارین شدم بعدشم بچمو خاک کردیم

میشع بپرسم مشکلش چی بود

وچرا آزمایش نگرفتن 

یعنی مرده به دنیا اومد 

ببخشید اینقدر سوال میپرسم

ختم بارداری دادند ؟؟

نه میگفتن باید صبر کنی بدنیا بیاد میمیره.ولی تو ۸ ماهگی تو شکمم مرد

بنظرم از بس داغون بودم و گریه کردم رو بچه هم اثر گذاشت زودتر تنهام گذاشت

شبا خواب نمیرفتم میگفتم اینا کابوسه من دارم خواب میبینم،مگه چنین چیزی هم میشه.چون اولین باری بود چنین چیزی میشنیدم

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی