2777
2789
اسمش ماهک نبود، مهرا به یه اسم دیگه صداش میکرد، هر چی فکر کردم که اون چی بود، اصلا یادم نمیاد

حتما نی نی بعدش هست و خدا بهش دختر میده 

چه اسم های قشنگی مهرا و ماهک 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
السا چرا ۹ سال بین هر کدوم فاصله مینداختی ؟ بخدا دارم زجرکش میشم هر چی فکر میکنم میگم خدا یه نفس مید ...

بین سومی و چهارمی سه سال و نیم فاصله افتاد شوهرم راضی نمیشد اصلا 

بین اولی و دومی هم دو سال درگیر ناباروری شدم هر کاری میکردم حامله نمیشدم کلی عمل ای ‌یو ای 

خدا برام سنگ تموم گذاشت بچه ناقص زایمان زودرس مرده زایی و نازایی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موهام خیلی زشت شده دو رنگ شده از حاملگی ام دیگه رنگ نکردم  کلا. قیافه ام داغون شده توی این چند ...

وای خدا یه لحطه ریش وسبیل خوندم برگشتم نگاه اسمت کردم😅😅

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سعیده جان، چکار میکنی که سر دردت اروم شه؟ مدام قرص میخوری؟ من قبلا خیلی قرص میخوردم اما الان نه، سع ...

بله عزیزم خیلی خیلی زیاد دارو میخورم من با استامینوفن و ژلوفن تنها اصلا جواب نمیده اینارو باید بخورم به اضافه ارگوتامین سی ، دکتر میگه نخور ارگوتامین خطرناکه عروق مغز تنگ میکنه مگه میتونم تلاش میکنم تهش طاقت نمیارم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
اره کاش باران برای من و ارسام هم از این خوابا ببینی 

اخی جووونم من و تو یه درد دیگه هستیم تو این تاپیک فقط زجریم و درد از خدا میخام برات معجزه کنه حالا ک شوهرت لج کرده خدا بخاد میشه هر چند هیچ وفت این حسی ک خودت میگی دیگه مادر نمیشی برام الکیه چون میدونم میشی حتما هم میشی

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
السا چرا ۹ سال بین هر کدوم فاصله مینداختی ؟ بخدا دارم زجرکش میشم هر چی فکر میکنم میگم خدا یه نفس مید ...

ارسام کی میخوای اقدام کنی ؟ 

توی خوابم، اسم دخترش ماهک نبود، به یه اسم دیگه صداش میکرد و نازش می کرد

صد درصد دختر بادیش هست 

چقدرم دلش می‌خواد دختر بشه طفلی 

منم با تمام وجودم دلم می‌خواد نی نی بعدیم دختر بشه ولی پسر هم بشه بازم شکر گرچه که بمن امیدی نیس اصلا . برای من دیگه حامله شدن و بچه داشتن به رویاها پیوست 

بین سومی و چهارمی سه سال و نیم فاصله افتاد شوهرم راضی نمیشد اصلا  بین اولی و دومی هم دو سال در ...

میگم تو منی باور نمیکنی منم برا دومی با بهترین شرایط طول کشید باردار بشم مرده زایی بند ناف و احتمال پوچ و خارج از رحم و برداشتن لوله فالوپ و ...خطای پزشکی پی در پی

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سعیده جون تو کی میری اقدام ؟

منو گفت فعلا تعطیل شه تا ماه بعد ازمایش تیروئید بدم ببینم چجوری شده البته گفت دی ولی من از ابان یا اذر اقدام میکنم چون ماه بعدد شش ماه میشه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
وای خدا یه لحطه ریش وسبیل خوندم برگشتم نگاه اسمت کردم😅😅

خدا نکشت دختر 

البته من بورم اصلا نسبت به خانمای دیگه خیلی کم مو هستم 

سبیلام مث کرک بور هست 

روی چونه ام ولی چند تا موی هورمونی در میاد 

نترس از من الان توی تصورت حتما یک زن پشمالو هستم که یک ماه اصلاح نکنه همه صورتش پشم و پیل هست