💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ایلیانا هم تو کامنتا خوندم فهمیدم دو تا پسر داره.اونم ایران زندگی میکنه
ببخشید منظورم این بود ایران زندگی نمیکنه..خدا پسراشو بهش ببخشه.انشالله که به توام یه نی نی گوگولی بده که خستگی همه این سال ها از تنت در بره.هیچ چیز غیر ممکنی وجود نداره..
اسم کاربری رها رو یادمه ولی هلنا رو یادم نمیاد.رها چرا؟؟؟چند تا تجربه دیگه به جز اون بچه اولش داشته؟ ...
هلنا سه بار زایمان زودرس داشت چند سال اقدام نکرد دیگه میترسید بعدش اقدام کرد شیمیایی بود بارداری اش دیگه اقدام نکرد. اونم خارج از کشور زندگی میکنه و مث من سرکلاژ قبل بارداری انجام داده
رها هم دو بار زایمان زودرس داشته آخرینش چهار سال پیش بود که از دی ماه پارسال اقدام کرده ولی هنوز باردار نشده .
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود
منم روزای اول رفتن پسرم تو تاپیک ایلیانا بودم اولین بار رفتم اونجا و زار زدم از نبودنش چقدر حالم بد میشه یاداوریش چرا انقدر زجر کاش حداقل یادم میرفت خدا
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین