2777
2789
عشقم من ازخدامه خیلی خستم ازخداخواستم کمکم کنه بهش گفتم من دیگه صبرم تموم شده خیلی سختی کشیدم لک دید ...

مهرا جون ختم صلوات تا فردا شب گذاشته بودن برات ۱۰۰۰ تا برداشتم اگر میتونی بفرست اگر مشکله برات خودم برات میفرستم من ۱۰۰۰ تا بنیت همه بچهای تاپیک برداشتم ۱۰۰۰ تا اخاصاصی برای شما که زحنتشو بکشی عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من الان دست کشیدم به خط بخیه سزارینم وسط خطه یه چیز برجسته اندازه عکس زیر انگشتم حس کردم 🤤انگار لایه زیری جوش خورده گوشت اضافه اورده اصلا نمیدونم چی بود!!واای عمرا زیر یکسال اقدام نمیکنم تا زخم سزارینم کامل خوب نشه خیلی ریسکی هست

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مهرا جون ختم صلوات تا فردا شب گذاشته بودن برات ۱۰۰۰ تا برداشتم اگر میتونی بفرست اگر مشکله برات خودم ...

ممنون از محبتت♥️♥️چقدر مهربونی و دلت بزرگه!امیدوارم به اندازه قلب بزرگت به نیتت برسی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مهرا جون ختم صلوات تا فردا شب گذاشته بودن برات ۱۰۰۰ تا برداشتم اگر میتونی بفرست اگر مشکله برات خودم ...

نه عشقم مرسی ۱۰۰۰تاشومیفرستم عشقم امشب خیلی  دعاکنیدحاجتتون براورده میشه شب شهادت حضرت رقیس منم دعاکنیدنشم امیدم ناامیدنشه 

بچه ها بیاین یکم ناله کنم دلم خیلی گرفته خیلی پاییز بدتر دلگیر میشه خستم تمام تنم درد میکنه تمام روحم خستس حوصله هیچی ندارم دلم یه شادی میخاد دلم یه امید میخاد ندارم چرا هیچ کدوم از این ۳ بار نباید بشه چرا مگه چی میشد چی کم میشه بچه های من یکیش میموند خدا خستم خستم قربونت برم به پیرزن ۷۰ ساله هم میدی صحیح و سالم به من ک میرسه همش میپره بیشتر از درد بچه هام درد های روحی ک سر از دست دادنشون تو بیمارستان ها کشیدم میفتم خدایا چکار کنم تو فامیل تو دوست تو آشنا هر کی نمیخاست تا حالا دو تا دو تا اورده فقط قسمت من نیست دعا و ترحم های الکی 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها بیاین یکم ناله کنم دلم خیلی گرفته خیلی پاییز بدتر دلگیر میشه خستم تمام تنم درد میکنه تمام روح ...

اخ گفتی ناله کن دواومد من اومدم مسجدبراهمتون دعاکردم نمازخوندم بزودی دلتون شادشه 

اخ گفتی ناله کن دواومد من اومدم مسجدبراهمتون دعاکردم نمازخوندم بزودی دلتون شادشه 

ممنون عزیزم دعای خودم ک اثر نداره شاید دعای یکی اثر کرد 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ممنون از محبتت♥️♥️چقدر مهربونی و دلت بزرگه!امیدوارم به اندازه قلب بزرگت به نیتت برسی

فدات گلم انشالله هممون به حاجتمون برسیم من دیگه تنهایی نمیخوام به حاجتم برسم خیلی دل شکسته تر ازمن اینجا هستن ، انشالله بحق سه ساله امام حسین جواب همه دعاهامونو بگیریم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم