2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سرگیجم جزئش بلندمیشم  خیلی سرم گیج میره

اره عزیزم سرگیجه سردرد، تنگی نفس ضربان بالا قلب ، من خودم وقتی باردار میشم اولین حالتی که بهم دست میده تنگی نفس راه میرم حتی تو خونه نفسم میگیره، خیلیم بدخواب میشم نمیتونم بخوام تا صبح انگاری بدنم خورده درد میکنه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
اخی خوش به حالت که خوابشو دیدی..اتفاقا منم یکم بعد اذان صبح که قبلش کلی اشک ریختم و با تسبیحی که همی ...

عزیزم😍انشالله که هرچی میده بهمون سالم باشه فقط دختر پسر فرق نداره

مهرا جون یادت نره باردار بودی بهم بگی برم نماز بخونم امامزاده، من تازه یکسالی میشه اومدم این شهر که الان هستم زندگی میکنم بخاطر تحصیل همسرم اومدیم قبلا از طریق دوستم اشنا شده بودم میگفت خیلی حاجت میده سر قصیه بابام دوستم اومده بود براش نماز خونده بود منم اعتقاد پیدا کردم بهش، دفعه پیش که باردار شدم اول ماه قبل اقدام اومدم نماز خوندم دعا کردم همون ماه باردار شدم درسته نموند ولی حاجتم براورده شد خیلی حاجتای دیگه ازش گرفتم، امیدوارم حاجت شماروهم براورده کنه همین ماه باردارشی و من برم نذرتو انجام بدم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
مهرا جون یادت نره باردار بودی بهم بگی برم نماز بخونم امامزاده، من تازه یکسالی میشه اومدم این شهر که ...

وای دورت بگردم مهربونم الهی هرچی ازخدامیخای بهت بده چشم حتمامیگم کلی دعاگوتم 😘😘😘😘فدای مهربونیت

ای جانم مری دختردارمیشی خداروشکرکن توکه پسرداری جفتشونوتواریان ببین خدابهت ببخشش اگه بدونی چقدرخواهر ...

😍😍😍🤲🤲🤲خدایا شکرت هممون خوابای خوب دیدیم این روزا انشالله هممون باهم تا شب یلدا باردارشیم

بمیرم خدادخترتوبرات حفظ کنه وبه حق این ماه وروزرقیه سه ساله یه داداش بهش بده

ممنون مهرا.وای داشتم چتهارو میخوندم 😍مهرااا نی نی داری دختر😍انشالله پنجشنبه هفته بعد همه چی معلوم میشه .بادل شاد باهامون چت میکنی عزیزم