2777
2789

شوهرم امروز بعد سه روز سفر کاری امده خونه.

غذا مثلا خواستم براش سنگ تموم بذارم، دلمه درست کردم.

برگشتهومیگه؛ فقط دلمه؟ برنج نداریم .

من اینطوری شدم😶😶😶

آخه عزیزم کیه که دلمه رو با برنج بخوره، برگشته میگه دلمه خالی با نون سیرم نمیکنه!!

فکر کنم خیلی شکمو شده، شاید باردار شده😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم امروز بعد سه روز سفر کاری امده خونه. غذا مثلا خواستم براش سنگ تموم بذارم، دلمه درست کردم. بر ...

دلمه برگ‌مو درست کردی؟؟ راستی اختلاف نظر و سلیقه تو غذا ندارین؟

من فکر کردم ما ایرونیا خیلی اهل برنج و نون هستیم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
شوهرم امروز بعد سه روز سفر کاری امده خونه. غذا مثلا خواستم براش سنگ تموم بذارم، دلمه درست کردم. بر ...

باردار نشده از سفر برگشته دلش واست تنگ شده میخواد یه تحرکاتی داشته باشه باید خوب غذا بخوره🤣🤣🤣

دلمه برگ‌مو درست کردی؟؟ راستی اختلاف نظر و سلیقه تو غذا ندارین؟ من فکر کردم ما ایرونیا خیلی اهل برن ...

نه دلمه فلفل دلمه ایی.

ما خیلی از نظر  ذائقه غذایی شبیه هم هستیم. البته ایشون خیلی بدغذا است، داداشش به من گفت: ما هر وقت بخواهیم اینو خونه دعوت کنیم گریه مون میگیره که چی درست کنیم.

البته ما هیچکدوم گوشت قرمز نمیخوریم، بیشتر غذاهامون گیاهی است و هر چی درست کنم، بد هم باشه باید بخوره😅 من مرغ گاهی کمی میخورم، شوهرم اصلا نمیخوره، تنها چیزی که گاهی میخوره ماهی است که من اصلا نمی خورم.

عاشق برنج است که هفته ایی ۳ تا ۴ بار درست میکنم.

😅😅

باران جون حرفت درست دراومد دیروز ازمایشم گرفتم بخاطر خوردن قرص برای کم کاری تیرویید اززمان بارداری و سقط بعد پنج ماه تیروییدم پرکار شده حالا باز باید اینو درستش کنم گفت بخاطر خورن قرص اینطوری شدی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
نه دلمه فلفل دلمه ایی. ما خیلی از نظر  ذائقه غذایی شبیه هم هستیم. البته ایشون خیلی بدغذا است، ...

جالبه!!وای همسر و بچه بد غذا یکی از عذاب های الهیه😁

اره، من خیلی کم میریزم. بهش گفتم ، عزیزم توی دلمه برنجه دیگه، دلمه رو باز کرده میگه کو، همش همین چن ...

🤣🤣🤣وای من که سوسیس و کالباس اصلا دوست ندارم ولی عاشق سوسیس و کالباس های آلمانی هستم.دوستای آلمانیمون هم به عنوان نمونه هم سوغاتی واسم میاوردن..عالی بود