2777
2789
اره همش بود.دکترا تشخیص کلستاز دادن.

خب بهت قرص ندادن؟هفته چندم متوجه کلستاز کبدی شدی؟من اصلا این علائم رو نداشتم بخاطر همین احتمال کلستاز کبدی و بیماری نادر کبد چرب حاد در بارداری رو رد کردن و گفتن ممکنه بعد از مرگ بچه جفت که کارش تموم میشه آلارم میده که کارم دیگه تمومه و منو خارج کنید که یکی از آلارم هاش افزایش آنزیمای کبدیه.

واسه من احتمال طیفی از مسمومیت بارداری یا حتی جدا شدن جفت بدون لکه بینی و خونریزی هم دادند

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
قربونت برم منم سرنمازام دعامیکنم پریودنشی وباردارباشی جمعه شهادت حضرت رقیس خیلی حاجت میده نذرکردم با ...

نذر چى منم باشم ميدم نذرى سال ديگه ان شالله بارداو باشم ميام ميپرسم ببينم چه جورى هست نذرى اش ادا كنم😍

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲۹ اردیبهشت ۹۸ از دست دادم.کلستاز گویا ارثیه ممکنه خواهر مادر یا خاله و ..در طول بارداری تجربه کر ...

عزیزم خیلی ممنون که وقت گذاشتی.اول اینکه تو خانواده ما هیچکس اینطوری نشده.بعدش من قبل بارداری رفتم چکاب کامل دادم که بارداری راحتی داشتع باشم آزمایش که دادم گفتم کبدت چربه.دکترم گفت چون خیلی کمه نیازی به دارو نداره.بعد که حامله شدم هفته بیست ونه شروع به خارش کرد بدنم.رفتم دکتر با ازمایش معلوم شد آنزیم هام رفته بالا.بعد سونو شدم گفتن که سنگ کیسه صفرا داری شاید از اون باشه.خلاصه تحت درمان بودمدکترمم هم گفته بود امکان اینکه بچه بمیره هست مواظب حرکتش باش .وقتی یه روز دیدم حرکتش کمه زود رفتم بیمارستان اولش دست دست کردن تا دیدن بچه خفه میشه سز کرد ولی بچه خفه شده بود بعد یک ساعت نموند.الانم دوباره انزیمم رفته بالا دکتر رفتم قرش اورسوداکسی داده فعلا میخورم برم پیشش ببینم چی میگه

خدایا شکرت🖤
خب عزیزم کلستاز بودی دیگه.منم خارش شدید تو دست و پاهام داشتم خیلی دکتر رفتم گفتن چون انزیم ها میره ب ...

من فقط ۴ یا ۵ روز اخر که بچم تو شکمم مرده بود خارش بدن داشتم حتی نه رنگ سفیدی چشام زرد شده بود نه ادرارم خیلی تیره شده بود.پرفسور رضا ملک زاده وزیر بهداشت زمان خاتمی فوق تخصص کبده با بدبختی ازش وقت گرفتم گفت اصلا کلستاز کبدی نبوده وگرنه رنگ ادرارت مث چای تیره میشد و رنگ مدفوعت کمرنگ میشد و خارشات در حد چند روز نبود

عزیزم خیلی ممنون که وقت گذاشتی.اول اینکه تو خانواده ما هیچکس اینطوری نشده.بعدش من قبل بارداری رفتم چ ...

خیلی متاسفم .من الان ۴ ماه و ۱۰ روزه بچمو از دست دادم منم سزارین شدم.ولی بعد زایمانم سونوگرافی و ازمایش کلی دادم که کیسه صفرا هم سنگ نداشت خدا رو شکر.کبدمم انزیماش خیلی پایین و نرمال بود ولی هنوزم دقیقا معلوم نشده که چی شد که بچم رفت😢😔

در کنار قرصت رزیم غداییت هم رعایت کن.نگفتن چقدر احتمال تکرار در بارداری بعدی هست؟؟

من فقط ۴ یا ۵ روز اخر که بچم تو شکمم مرده بود خارش بدن داشتم حتی نه رنگ سفیدی چشام زرد شده بود نه اد ...

عزیزم الان که بخوایم باردار بشیم چیکار باید بکنیم؟من فوق تخصص گوارش میرم میگه احتمال اینکه بارداری بعدی اینطور بشی هست.میگم شاید از سنگ کیسه صفراباشه میگه ربطی نداره.موندم چیکار کنم

خدایا شکرت🖤
خیلی متاسفم .من الان ۴ ماه و ۱۰ روزه بچمو از دست دادم منم سزارین شدم.ولی بعد زایمانم سونوگرافی و ازم ...

بمیرم برا دلت که مثل خودم درد کشیده ای.میگه احتمالش بالاست.حالا تحت درمان هستم.کی میخوای دوباره باردار بشی؟

خدایا شکرت🖤
عزیزم الان که بخوایم باردار بشیم چیکار باید بکنیم؟من فوق تخصص گوارش میرم میگه احتمال اینکه بارداری ب ...

هیچی کاملا بارداری بعدی پر ریسکه.. اینکه کبدت چرب نباشه و سنگ کیسه صفراتو درمان کنی فقط میتونه احتمال خطر رو پایین تر بیاره ولی در واقع این نوعی واکنش بدن به هورمون های بارداریه ..

من که علتم چه مسمومیت بارداری چه جدا شدن جفت چه کلستاز کبدی و ..باشه احتمال تکرارش برام هست.فقط دکتر میری پریناتولوزیست معروفیه میگفت ببین بارداری پروسه پر ریسکی هست برو بشین دو دو تا چهار تا کن بعد تصمیم بگیر .تو هم میخوای بچه داشته باشی هم میخوای ریسک نکنی این دو تا با هم جور در نمیاد...گفت ولی اینکه بچه اولت سالمه و با همسرت نسبتی نداری و زمانی که به بیمارستان مراجعه کردی نه درد نه لکه بینی نه خونریزی یا زایمان زودرس نداشتی از ریسکت کم میکنه

.جالبه که اصلا اضافه وزنم تا اول ماه نهم حدود ۹ کیلو بود  خیلی هم رعایت میکردم.

بچم وزنش حدودا دو کیلو و نیم قدش ۵۰ سانت

بمیرم برا دلت که مثل خودم درد کشیده ای.میگه احتمالش بالاست.حالا تحت درمان هستم.کی میخوای دوباره بارد ...

ببین من به پروفسور ملک زاده گفتم احتمالش در بارداری بعدی هست؟خندید گفت نه بابا جون تکرار نمیشه..گفتم میترسم گفت احتمالش هست ولی خیلی کم و اغلب دو تا بارداری پشت هم نیست.چون من بارداری اولم خیلی خوب بود بچم هفته ۳۹ به دنیا اومد بی دردسر

بمیرم برا دلت که مثل خودم درد کشیده ای.میگه احتمالش بالاست.حالا تحت درمان هستم.کی میخوای دوباره بارد ...

سزارین بی حسی از کمر بودی؟بچت پسر بود؟دیدیش؟

هیچی کاملا بارداری بعدی پر ریسکه.. اینکه کبدت چرب نباشه و سنگ کیسه صفراتو درمان کنی فقط میتونه احتما ...

عزیزم بچه دومته؟نی نی چی بود؟بچه منم قدش پنجاه بود وزنش دوکیلو و هشصد دختر بود

خدایا شکرت🖤

من قصدم اینه که اردیبهشت ۹۸ اقدام کنم واقعا از نظر جسمی و روحی آماده پروسه پر ریسک و ترسناکی مث بارداری پر خطر نیستم میخوام به خودم فرصت بدم.تازه شما ۳۰ سالته و بیشتر وقت داری.من ۳۶ سالمه