2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون یه پسر دارم همسرمم روحیه آرومی داره دختر بچه ها رو خیلی دوست داره و با حوصله باهاشون بازی میک ...

انشالله هر چی میخواین و خیره همون شه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
من چون یه پسر دارم همسرمم روحیه آرومی داره دختر بچه ها رو خیلی دوست داره و با حوصله باهاشون بازی میک ...

خدا بهت یه دوقلو بده یه دختر یه پسر ک تلافیش در بیاد بعد وقت نکنی بیایی اینجا چاق بشی هپلی بشی   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
مریم جون تو هم وسایل خریده بودی برا گل پسرت ؟ یا همون وسایل رایان رو داشتی ؟ ببخشید دوست نداشتی جواب ...

نه عزیزم.منم خیلی خرید کرده بودم.چون همه صحبت های دکتر هلاکویی رو گوش میدادم که اگر امکانش هست برای هر دو بچتون همه چی جداگانه بخرین.که همسرمم گفت ایرادی نداره.بخدا انقدر با شکم گنده چرخیدم تو این مغازه ها که ناخن شصت پاهام هر دو سیاه شدن کتونیم فشار اورده بود از صبح تا شب ...

اخرم خودم تنهایی همه رو جمع کردم گذاشتم بالای کمد که چشمم بهش نخوره میخواستم همرو بدم شیرخوارگاه همسرم نگذاشت گفت صبر داشته باش

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
نه عزیزم.منم خیلی خرید کرده بودم.چون همه صحبت های دکتر هلاکویی رو گوش میدادم که اگر امکانش هست برای ...

مثل من هر سری یواشکی میرم باز میکنم نگاه میکنم ک چه ذوقی داشتم بزا خرید هر کدوم و الان خاک میخورن 

خدا بهت یه دوقلو بده یه دختر یه پسر ک تلافیش در بیاد بعد وقت نکنی بیایی اینجا چاق بشی هپلی بشی &nbs ...

خدا نکنه دو قلو دوست ندارم.بارداری دو قلو پرخطره.من همینجوری معلوم نیست علت مرگ بچم و بارداری بعدی جز بارداری های پر خطرم..بعدم دو تا بچه برای ۷ پشتم بسه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
آخه سقط دومه دکتر گفته تا یکسال جلوگیری داشته باش اما یکسال خیلی برام دیره  

بعد سقط زودتر باردار میشی ولی خودت تقویت کن ک خدای نکرده تکرار نشه نگران نباش میفهمم ولی میشه چون یکبار باردار شدی

خدا نکنه دو قلو دوست ندارم.بارداری دو قلو پرخطره.من همینجوری معلوم نیست علت مرگ بچم و بارداری بعدی ج ...

خب برا من دعا کن بگو دوقلو بده خدا راحتشه بره از دستش راحتشیم