2777
2789
من خیلی ماست و ترشی و مرغ فقط میخورم تا حالا تو عمرم لب به گوشت اینا نزدم ولی دوتاش پسر بود

منم همیشه فکر میکردم اینارو بخوری پسر میشه ولی زده بود دختر

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
چند روزه میرم پیش دبستانی به عنوان مربی خیلی حوصله ندارم بدبختی تحمل صدا ندارم

بازم خوبه بهتر از بیکاری هست 

منم فردا میرم مدرسه جای خونمون کار کنم گفتم بهتر از بیکاری هست 

تا یک کار خوب توی بیمارستان پیدا کنم 

یا دانشگاه عوضی راهم بدن 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرغ بخور دختر میشه

جدی؟؟؟

من یکی از نشونه هایی که میفهم باردارم اینه بوی مرغ بهم بخوره تهوع شدید میگیرم تا سه ماهگی نمیتونم به مرغ لب بزنم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه ها دلم برا خودمون میسوزه هممون همدرد بعد بهم دلداری میدیم در صورتی ک همه جیگرامون میسوزه تو هر بحثی باز برمیگردیم سر بچه هامون و غم و غصه مون امیدوارم همتون دلتون شادشه دوباره زندگیتون رنگ شادی بگیره 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اخه من اصلا اهل ادویه نیستم .فقط زرد چوبه و فلفل و زعفرون ..گاهی هم تو غذاهایی که گوشت قرمز هست چوب ...

مامانم یه ادویه درست کرده با زردچوبه برام ک اونو تو غذا میزنم ۴۰ تا گیاهه خیلی خوشمزه میکنه غذا رو خو خواهر تو هر چی گرمی هست جمع کردی خوب معلومه میشه گل پسر البته اول خواست خدا

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بازم خوبه بهتر از بیکاری هست  منم فردا میرم مدرسه جای خونمون کار کنم گفتم بهتر از بیکاری هست&n ...

منم از فردا میخوام درس بخونم خودمو واسه ازمون وکالت اماده کنم به امسال که نمیرسم واسه سال بعد خیلی وقته درس گذاشتم کنار بعد گرفتن مدرک دانشگاه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
بیشتر انگلیسی اما گاهی هم آلمانی. چون توی دانشگاه انگلیسی حرف میزنم، تو خونه هم برام راحت تره 

انگلیسی راحته اما آلمانی خیلی سخته 

پس انگلیسی ات باید خیلی خوب باشه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود