2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من اوایل ازدواج و تقریبا سه چهار سال اول زندگی خیلی هات بود از دستش خلاصی نداشتم 

کم کم سرد شد و دیگه الان مشکل جنسی داره ، اصلا میل جنسی نداره اگر هم وارد رابطه بشه خیلی مشکل داره نمیتونه بدون قرص رابطه برقرار کنه 

دیونه ام کرده این چند سال 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
البته همسر منم تو رابطه از صورت با ارایش و رژ و کرم بدش میاد ولی شوهر تو نور علی نوره ماشالله..کلکسی ...

اخ گل گفتی بخدا 

تازه از اخلاقای دیگه اش بگم میگین صبر ایوب داری 

در این مورد هیچوقت با استادم حرف نمی زنم. نمیتونم. استادم خیلی تعصبیه و از اون قدیمی ها و سنتی های ...

یادمه ۸ سال پیش اولین بار که امدم پیشش، یه روسری کوتاه سرم بود و موهام بلند بود از پشت بیرون بود، بهم گفت موهام از پشت مشخصه. فرداش بهم گفت یه وقت جو گیر نشی با دامن بیایی دانشگاه اینجا همه آزارند که هر چی بپوشند اما من مسئول شما هستم، شما باید همیشه با بلوز شلوار بیایی😂😂

یه پا گشت ارشاد بود واسه خودش😂😂😂

الان دیگه کمی پیر شده خیلی گیر نمیده.الان که من روسری سرم نمیذارم، برگشته بهم گفته میدونستم تغییر میکنی🙊🙊

شوهر من اوایل ازدواج و تقریبا سه چهار سال اول زندگی خیلی هات بود از دستش خلاصی نداشتم  کم کم س ...

خب حتما باید درمان بشه..خودت یه فکری کن هنوز خیلی جوون هستین

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بچه هالکه بینیای پریودم داره میاد😭چراخدانمیخاددلموشادکنه خسته شدم ازبس گریه زاری کردم

چه رنگیه  ؟ عزیزم میدونم سخته ولی طاقت بیار میگذره بخدا این روزامون 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
یادمه ۸ سال پیش اولین بار که امدم پیشش، یه روسری کوتاه سرم بود و موهام بلند بود از پشت بیرون بود، به ...

چه طوری با هم آشنا شدین 

اگه دوست داری برامون بگو 

یادمه ۸ سال پیش اولین بار که امدم پیشش، یه روسری کوتاه سرم بود و موهام بلند بود از پشت بیرون بود، به ...

جدی؟؟چه جالب!!!اونا هم مرداشون تو این قید و بندا هستن؟؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست