2777
2789
خدارو شکر من که فعلا دارم با خودم کلنجار میرم

ترس رو بذار کنار اقدام کن 

اگه بچه ات سالم نبود هر چی خواستی بمن بگو 

بهت قول میدم اینبار سالم میاد بغلت 

این مشکلاتی که گفتی احتمال تکرارش خیلی نادر هست 

واقعا مث من توی بارداری هات بدشانسی اوردی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله برا شما خدا دوقلو بده که عوصش دربیاد

وای نه دوقلو نه رحمم یک دونه رو هم نمیتونه تحمل کنه چه برسه دو تا 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
خدا  رو شکر شماها یک بچه دارین  مث من اجاق کور نیستین  بقول یکی از دوستام اجاق سوخت ...

اجاق کور به کسی میگن که اصلا باردار نشه.تو که ۴ بار باردار شدی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بهشت زهرا

بمیرم عین من فکر میکنی منم پسرم تازه فوت شده بود میرفتم سر خاکش میگفتم بمیرم برات شبا اینجا تاریک تو تنهایی زیر ی خروار خاک اون موقع ها همش تو بغل من بودی رو زمین دلم نمیشد بزارمت الان اینجا انقد دوری ازم... شبش پسرم اومد تو خوابم انگار سالم شده بود تو بغلم بود همش میخندید هودشو تکون میداد منم قربون صدقش میرفتم بهش میگفتم چ زود اومدی فداتشم همین امروز گله کردم ک ازم دوری پیشم نیستی

😆
ترس رو بذار کنار اقدام کن  اگه بچه ات سالم نبود هر چی خواستی بمن بگو  بهت قول میدم اینبا ...

مرسی از دلگرمیت

اره واقعا بد شانسی اوردیم

انشا... اول بارداری های شماهارو ببینم  که اولین بچه تونه....😍😍😍

مهرا بهشت زهرا قطعه ۵۹۹ رفتی؟؟یا اول رفتی از اطلاعات سوال کردی؟

زنگ زدیم گفتن ۵۹۹یعنی همون ۹۹رفتیم نبودبعدرفتیم یه زمین توبیابانی دسته جمعی خاک کردن معلوم نمیشداونجادلمرمیخواست یجاشوبکنم واسه خودم 

بسپاربخداهمسایمون تیروئیدسمی داشت دکترگفت بایدسقط شه ۵ماهش بودباباش گفت اون بالایی بخوادمیمونه وواقع ...

نه بابا مشکل تیرویید خیلی مهمه تو بارداری.مردم چه کشکی کشکی باردار میشن و بچشون هم سالمه.بعد من نه دیابت داشتم نه فشار خون ولی هر دو دستگاهشو داشتم و هر روز چک میکردم و اعدادشو یادداشت میکردم ۶ هفته یبار ازمایش تیرویید میدادم باقی ازمایشات و غربالگری ها و اکو قلب جنین که دیگه بماند با اون همه وسواس اخرش چی شد!!هیچی

بمیرم عین من فکر میکنی منم پسرم تازه فوت شده بود میرفتم سر خاکش میگفتم بمیرم برات شبا اینجا تاریک تو ...

الهی بمیرم خوبه قبرشوداری میری بهش بگوبرگردبهش بگوبادخترمهرابرگردبگودستشوبگیربیاییدپیش ماماناتون 

زنگ زدیم گفتن ۵۹۹یعنی همون ۹۹رفتیم نبودبعدرفتیم یه زمین توبیابانی دسته جمعی خاک کردن معلوم نمیشداونج ...

منم مسخوام برم البته تنهایی چون همسرم بفهمه نمیاد و میخواد منو منصرف کنه